Spil en Europa League-double og få 50% bonus

Spil på Europa League og få 50 % i bonus

Europa League er i fulde omdrejninger, og vi er nået til kvartfinalerne i Europas næstbedste klubturnering. Spiludbyderen Scandic Bookmakers er klar med et godt tilbud til alle, som spiller på turneringen. Spil en Europa League-double og få 50% af dit indskud refunderet som en bonus hvis du vinder.

Sådan tager du imod Europa League-tilbuddet

  • Opret en konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil en double på Europa League-kampene. Kampene kan være både pre-match eller live og minimum-odds pr. valg skal være odds 2.00.
  • Hvis du vinder på dit bet, får du 50% af indsatsen – op til 300 kr. – oven i hatten som en bonus. Denne bonus skal du gennemspille tre gange til minimum odds 1.50 før beløbet kan udbetales.

Det med småt

  • Du skal opfylde ovenstående krav for det kvalificerende væddemål for at kunne få 50% af indsatsen oven i din gevinst fra Europa League-væddemålet.
  • Dit kvalificerende væddemål skal indeholde minimum to kampe og begge odds skal være på mindst 2.00.

Tag imod Europa League-tilbuddet her

Europa League-turneringen nærmer sig sin afgørelse og der er nu kun otte klubber tilbage i den prestigefulde turnering.

De fire kvartfinaler

Club Brügge – Dnipro
Dynamo Kiev – Fiorentina
Sevilla – Zenith St. Petersborg
Wolfsburg – Napoli

Europa League odds fra Scandic Bookmakers

Som du kan se på ovenstående grafik mener bookmakerne, at der er tale om fire relativt åbne opgør. Blandt danske fodboldfans er der størst interesse om opgøret mellem Nicklas Bendtners Wolfsburg og den italienske storklub Napoli. Wolfsburg er stærkt kørende pt., og må betegnes som favorit i aften. Sevilla er rundens eneste store favorit, og det skyldes bl.a. at Zenith må undvære en række profiler her i blandt brasilianske Hulk.

Første opgør i alle fire kvartfinaler spilles torsdag d. 16. april kl. 21.05, og tre af kampene kan ses direkte på dansk tv. Dynamo Kiev – Fiorentina vises på Canal 8, Sevilla – Zenith St. Petersborg vises på 6’eren og slutteligt vises Wolfsburg – Napoli på Canal 9.

Besøg Scandic Bookmakers og få en lækker 750 kr. velkomstbonus