Spil for 50 kr på Tour de France og få TV2 PLAY gratis

Få TV2 PLAY gratis med Unibet under Touren

Årets største cykelbegivenhed begynder i dag, når det traditionsrige Tour de France sættes i gang med en 13,8 kilometer lang enkeltstart i hollandske Utrecht. Spiludbyderen Unibet er i gavehumør, og giver dig TV2 PLAY gratis under hele Touren – du skal blot spille for 50 kr. på Tour de France og du er klar til en masse gratis live streaming.

Sådan får du TV2 PLAY gratis

  • Opret en konto hos Unibet. Har du allerede en konto hos spiludbyderen, så kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din Unibet-spilkonto. Gå til kampagnesiden for denne promo. Promoen hedder “Følg med i Touren med TV2 PLAY”. På kampagnesiden skal du registrere dig.
  • Sæt dernæst et spil for blot 50 kr. på Tour de France. Du bestemmer selv hvad det er – både singler og doubler kvalificerer til tilbuddet. Jo hurtigere du får sat det kvalificerende spil, desto hurtigere får du adgang til TV2 PLAY.
  • Indenfor 72 timer, vil du modtage en sms og e-mail med din TV 2 PLAY kode, som du skal aktivere her: http://play.tv2.dk/l/unibet/. Du er nu klar til at se Tour de France og en masse andet sport de næste tre uger.

Se TV2 PLAY gratis her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • Tilbuddet er gældende indtil sidste etape i årets Tour de France – dvs. søndag d. 26. juli 2015, hvor rytterne efter tre ugers hårdt og spændende cykelløb triller ind på Champs-Élysées.

Få TV2 PLAY gratis under Tour de France med Unibet

Få ekstra meget ud af TV2 PLAY

Tour de France 2015 er ikke det eneste du får adgang til med dette tilbud. Du får bl.a. også adgang til TV2 Sport – TV2s sportskanal der er spækket med sport i enhver afstøbning (cykling, håndbold, NBA basket, golf), sportsdokumentarer og diverse baggrundshistorier. Du får tilmed adgang til samtlige TV2-kanaler, og det inkluderer naturligvis også ungdomskanalen TV2 Zulu (Klovn, stand-up, comedy og film). Alle herlighederne kan du tilgå via computer, tablet eller mobil de næste tre uger.

Spiludbyderen Unibet tilbyder under hele Touren en masse kampagner og tilbud. Lige nu kan du vinde en drømmetur for to personer til Vueltaen senere på året. Konkurrencen går ud på at ramme så mange etapevindere som muligt. For at være med fremme skal man helst være med fra start, så der er ingen tid at spille. Læs mere om konkurrencen her.

Se TV2 PLAY gratis her

(Billede: dan_a / Flickr)

Spil på Tour de France 2015 og se TV2 PLAY gratis med Unibet