Spil live på Champions League uden risiko

Spil live på Champions League uden risiko hos NordicBet

Champions League er endelig tilbage, og det skal naturligvis markeres med et risikofrit livespil. Spil live på Champions League uden risiko – du får et 100 kr. live-freebet på Europas største klubturnering hos spiludbyderen NordicBet. Det eneste du skal gøre er, at placere et kvalificerende pre-match spil på 100 kr. og du vil blive tildelt et risikofrit livespil.

Spil live på Champions League uden at kunne tabe

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Placér et 100 kr. pre-match væddemål på Champions League kampene, som spilles tirsdag d. 16. februar eller onsdag d. 17. februar. Dit kvalificerende spil kan både være single og multispil – så længe det indeholder et valg fra Champions League.
  • Hvis du vinder dit risikofrie livespil på Champions Legaue vil du få udbetalt overskuddet (altså ikke indsatsen). Overskuddet skal omsættes tre gange til min. odds 1.50 indenfor 14 dage før det er spillet fri.

Spil risikofrit på Europas kongeklasse

Det med småt

  • Du kan kun få ét risikofrit livespil på Champions League pr. uge. Ergo kan du ikke tage imod tilbuddet både tirsdag og onsdag.
  • Dit kvalificerende spil kan både være et single- og multispil – men ikke et systemspil.
  • Hvis du ikke benytter dit freebet vil det gå tabt.

Spil live på Champions League uden at kunne tabe. Det er NordicBet som giver dig muligheden for gratis live-action.

Vi er nået til 1/8-delsfinalerne i årets Champions Legaue, og stort set alle forhåndsfavoritterne er stadig med i turneringen. De tre helt store favoritter til at løbe med titlen er naturligvis FC Barcelona, Bayern München og Real Madrid. Kun sidstnævnte hold skal i aktion i denne uge, da de resterende fire kampe spilles i næste uge. Real Madrid skal en tur til den evige stad for at møde AS Roma, som ikke har de bedste erfaringer med spansk fodbold i denne sæson. Tidligere i turneringen fik Totti & co. en lektion af Barcelona, da de tabte 6-1 på Camp Nou. Romerne er pænt store underdogs i opgøret på Stadio Olimpico, men så langt henne i turneringen kan alt ske.

Du kan se alle ugens fire Champions League-kampe direkte på dansk tv. Således ser programmet ud:

  • PSG-Chelsea – tirsdag d. 16. februar kl. 20.45 på TV3+
  • Benfica-Zenith – tirsdag d. 16. februar kl. 20.45 på TV3 Sport1
  • Roma-Real Madrid – onsdag d. 17. februar kl. 20.45 på TV3+
  • Gent-Wolfsburg – onsdag d. 17. februar kl. 20.45 på TV3 Sport 1

(Artikelfoto: NordicBet)

Få et 100 kr. live-freebet på den europæiske kongeklasse i fodbold