Spil LIVE på Premier League og vind tur til Old Trafford

Spil live på Premier League og vind tur til Old Trafford

Vind tur til Old Trafford ved at spille LIVE på Premier League i denne weekend. Det er landets største spiludbyder, Danske Spil, som er fremme med et godt tilbud til alle danske Premier League-fans. Det bedste af det hele? Det er ganske nemt at deltage – læs med her.

Vind tur til Old Trafford og De Røde Djævle

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede har en konto kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Spil livebetting på Premier League i weekenden 19.-21. december. Dine kuponer skal være på minimum 10 kr. og du må maksimalt spille for 200 kr. om dagen i konkurrenceperioden – dvs. 600 kr. i alt. Når du afgiver dit live-væddemål skal du markere, at kuponen skal tælle med i konkurrencen. Det gør du ved at vælge ”Deltag” nederst på den spillede kupon efter du har sat dit livebet.
  • Du optjener point i forhold til denne formel: Odds x indsats per væddemål = dagens point (kun gevinstgivende kuponer tæller med). Dine point lægges sammen over konkurrenceperioden (de tre dage), og den spiller med flest point når perioden er slut vinder konkurrencen.

Deltag i konkurrencen her

Det med småt

  • Dit livebet tæller med i konkurrencen, hvis du husker at markere det med “deltag” – og blot indeholde ét spil på Premier League. Du må dermed gerne spille en live-double, hvor kun ét af spillene er fra Premier League.
  • Vinderen af konkurrencen vinder to pladser på Premier League-tur til Old Trafford i foråret 2016. Præmien inkluderer bl.a. fly, hotel, billetter og forplejning.

Spil live på Premier League i weekenden og vind tur til Old Trafford

Du kan følge stillingen på en rangliste på spiludbyderens hjemmeside.

I denne weekend er der fuld runde med ti kampe på programmet. Lørdag tager Manchester United imod Norwich, mens Chelsea uden den fyrede Mourinho tager imod Sunderland. Det er vigtige kampe for de to respektive hjemmehold, som på ingen måde har imponeret i denne sæson. Mandag aften spilles topbraget mellem Arsenal og Manchester City på Emirate Stadium. En kamp mellem bookmakernes to største favoritter til Premier League-titlen. Alt i alt er der gode spilmuligheder, så du har optimale chancer for at vinde en tur til Old Trafford i foråret.

(Artikelfoto: Guts Gaming / Flickr)

Spil live-betting på Premier League og vind tur til drømmenes teater