Spil live hos Unibet og få et freebet

Hos spiludbyderen Unibet er man glade for sin livebetting-løsning. Så glade at de i denne weekend opfordrer alle kunder til at prøve den af. Spil live hos Unibet og få et freebet på 50 kr. – uanset om du vinder eller taber dit kvalificerende livespil.

Spil live hos Unibet og få et 50 kr. freebet uanset om du vinder eller taber

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du let og elegant springe videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnen hedder “Bet Live og få et 50 kr. Free Bet”. Du finder kampagnesiden lige her.
  • Spil live hos Unibet for mindst 250 kr. til minimumsodds 1.40 på følgende udvalgte ligaer: Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, SuperLigaen, AllSvenskan og Eliteserien.
  • Uanset om du vinder eller taber på dit livespil, så får du et 50 kr. live freebet på mandag (10. april) senest kl. 20.00.

Få et 50 kr. freebet her

Det med småt

  • Tilbuddet gælder i weekenden, lørdag d. 8. april og søndag d. 9. april 2017.
  • Dit kvalificerende spil skal opfylde kravene (min. 250 kr. til min-odds 1.40 på de udvalgte ligaer). Spillet skal være et singlespil – og du må ikke benytte spiludbyderens system- og cash-out-funktioner.
  • Når du spiller et freebet modtager du “kun” netto-gevinsten. Tjek de eksakte regler for at se om der er gennemspilskrav for nettogevinsten – vi tror det ikke, men er ikke 100% sikre. Det fremgår desværre ikke af kampagnesiden.

Spil live hos Unibet og få et 50 kr. freebet. Du kan naturligvis spille live på disse Superliga-kampe.

Husk at dit kvalificerende livespil skal være fra en af de udvalgte ligaer. Unibet har naturligvis livespil på samtlige Superliga-kampe – uanset om det gælder mesterskabs- eller nedrykningsspillet.

Unibet tilbyder et hav af livekampe og events hver eneste uge. Som en ekstra fjer i hatten har spiludbyderen også markedets største udvalg af gratis live streaming. Du kan bl.a. livestreame kampe fra Bundesligaen, Serie A, La Liga, Ligue 1, NBA og meget meget mere ganske gratis. Du bestemmer selv om du vil tilgå herlighederne på desktop, tablet eller en mobil enhed.

Få et risikofrit spil på 100 kr. på Unibets lækre betting-app til mobilen