Spil med i VM-Manager ganske gratis

Deltag i årets VM-Manager spil ganske grartis

Det er nu det sker. VM-slutrunden i Brasilien sparkes i gang, og du kan stadig nå at få dit helt eget drømmehold med – ganske gratis. Det er Danske Spil, som står bag årets største VM-Manager spil, hvor du kan vinde et hav af præmier. Det er sjovt, det er nørdet, det er spændende – og så tager det blot 5 minutter at oprette et hold.

Sådan deltager du i årets VM-Manager

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede er kunde, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log-ind, gå til Manager-spil-sektionen. Opret et VM Manager-hold, og du er med i kampen om de mange fede præmier.

I årets VM-Manager har du 50 mio. kr. at købe spillere for. Du kan vælge mellem i alt 7 forskellige opstillinger, men uanset din foretrukne opstilling skal du altså forsøge at finde frem til de 11 spillere, som kan optjene flest point under VM-slutrunden. Det er ikke helt nemt, og kræver måske nogle justeringer undervejs.

Det er ikke overraskende superstjernerne Ronaldo, Messi og Neymar der koster mest. De koster henholdsvis 8.5 mio., 8 mio. og 7.5 mio. kr., så der er altså ikke råd til bare, at plastre sit hold til udelukkende i superstjerner.

Hvis du ikke mener, at du helt har evnerne til at gå hele vejen, så kan du naturligvis også bare spille med for at vinde håneretten over familie, venner og kollegaer. Opret din egen pulje, og dyst indbyrdes om hvem der har mest styr på VM-spillerne.

Præmier

Der er et hav af præmier til de heldige og dygtige vindere i årets VM-Manager. Du kan bl.a. vinde en Hyundai i10 til en værdi af 90.000 kr., deltagelse på Verdens Bedste Fodboldrejse, gavekort til Unisport, computer og en rejse til EM i 2016.

Deltag i årets VM-Manager her

Læs vores anmeldelse af Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 50% bonus op til 1000 kr.