Spil på Håndbold VM og vind tur til Final Four

Spil på håndbold og vind tur til Final Four

Håndbolden ruller ved VM i Håndbold i Qatar, og der er lagt op til en masse dramatiske kampe de næste to uger. Hos Oddset kan du lige nu vinde en tur til Champions League-finalestævnet Final Four i Køln i maj. Der er i alt tre præmier på højkant, og konkurrencen går ud på at vinde flest under/over-spil ved VM-turneringen.

Spil på håndbold og vind VIP-tur til Final Four

  • Opret konto hos Danske Spil. Hvis du allerede har en konto skal du blot springe til næste punkt.
  • Spil et single under/over-væddemål på kampene ved VM i håndbold. Det skal være singler og minimum-oddset skal være 1.75 og indsatsen mindst 200 kr.
  • Efter VM-slutrunden i Qatar vinder de tre spillere med flest gevinstgivende rækker en VIP-tur for to personer til Final Four i Køln d. 30.-31. maj.

Det med småt

Der gælder følgende krav for at din kupon giver adgang til konkurrencen: Spillet skal være et single-spil (doubler osv. tæller ikke med). Spillet skal være et under/over-væddemål (antal mål i kampen), indsatsen skal være på mindst 200 kr. og minimum-oddset skal være 1.75. De fleste under/over-odds ligger gerne i omegnen 1.60-1.90, så det bør være nemt at finde væddemål der opfylder kravet om minimum-odds.

Spil på håndbold og vind VIP-tur

Final Four-turneringen er det årlige Champions League-slutspil, hvor vinderen af årets turnering skal findes. Dette års turnering spilles i Lanxess Arena i Köln, og der er som altid lagt op til verdensklasse-håndbold i mellem årets fire bedste mandlige håndboldhold. Paris SG, Kiel, KIF Kolding København og Flensburg er blot fire af de hold der lige nu kæmper om deltagelse i den prestigefulde turnering. Flensburg-Handewitt med de mange danskere er forsvarende mestre, og der er næsten altid garanti for at opleve danske spillere i aktion. Der plejer at være udsolgt og billetterne er knalddyre, så en VIP-tur for to personer er helt sikkert en stor oplevelse.

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.