Spil på “begge hold scorer” og vind stort

Spil på begge hold scorer og vind jackpot på 50.000 kr.

Spiludbyderen NordicBet er på banen med en stor konkurrence, hvor det gælder om at spille på væddemålsvarianten “begge hold scorer”. I hver af de seks kampagneuger er der en jackpot på hele 50.000 kr. til vinderen af konkurrencen. Det er ganske nemt at deltage i spiludbyderens Jackpot 7-konkurrence – læs med her.

Spil på “begge hold scorer” og vind jackpotten på 50.000 kr.

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne promo. Kampagnen hedder “Spil med i Jackpot 7”. Tilmeld dig med den e-mail-adresse, som du benytter hos spiludbyderen.
  • Sæt et kombibet bestående af syv spil på “begge hold scorer”. Du skal spille for mindst 20 k.r på kuponen, og dine spil skal være fra en eller flere af følgende syv ligaer: Superligaen, Premier League, La Liga, Bundesligaen, Ligue 1, Champions League eller Europa League. Du bestemmer naturligvis selv om du spiller på, at begge hold scorer eller ikke i de enkelte kampe.
  • Hvis du er den eneste der rammer en vinderkupon i kampagneperioden, så vinder du jackpotten på 50.000 kr. Hvis der er flere vindere bliver præmien fordelt mellem vinderne.

Vind 50.000 kr. i Jackpot 7-konkurrencen her

Det med småt

  • Tilmelding til konkurrencen er nødvendig.
  • Det er kun “begge hold scorer”-spil på følgende syv ligaer der kvalificerer til deltagelse: Superligaen, Premier League, La Liga, Bundesligaen, Serie A, Ligue 1 (Frankrig), Champions League og Europa League.
  • De seks kampagneperioder er som følger: 22. februar – 6. marts, 7. marts – 20. marts, 21. marts – 3. april, 4. april – 17. april, 18. april – 1. maj og slutteligt 2. maj – 15.maj. Alle naturligvis i 2016.
  • Hvis der ikke findes en vinder i kampagneperioden går jackpotten videre til næste periode. Dvs. at jackpotten kan ende med at være på hele 300.000 kr. i sidste kampagneperiode.

Spil på begge hold scorer og vind stor jackpot hos NordicBet

Som du kan på ovenstående grafik er oddsene på “begge hold scorer”-markederne ganske høje. Dermed kan du få afsindigt høje odds, hvis det lykkes dig at ramme en kupon med hele syv af den slags bets. Indsatsen i denne konkurrence er heldigvis blot 20 kr., så det er ikke sådan at du løber den store risiko. Det er indrømmet ganske svært at ramme hele syv rigtige, men der venter naturligvis også en pæn jackpot til den dygtige og ikke mindst heldige vinder af konkurrencen.

(Artikelfoto: NordicBet)

Få et 100 kr. live-freebet hver uge på Champions League-fodbold