Spil på Brøndby – FCM og få et 100 kr. freebet

Spil for 100 kr. på Brøndby - FCM og få et freebet til onsdag

Søndag aften tager Brøndby imod mestrene fra FC Midtjylland i et vigtigt opgør i Superligaen. Spiludbyderen NordicBet er klar med et godt tilbud til alle fodboldfans. Spil 100 kr. på Brøndby – FCM og få et 100 kr. freebet til Capital One Cup-kampen Manchester United – Middlesbrough, som spilles på onsdag. Der er ganske enkelt tale om lidt gratis fodbold-action, og både regler og gennemspilskrav er ganske simple.

Spil 100 kr. på Brøndby – FCM og få 100 kr. freebet til United-kamp

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde hos spiludbyderen kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din spilkonto hos NordicBet. Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Du finder siden under “Special tilbud” og dernæst “Få 100 kr. freebet til Man United – Middlesbrough”. På kampagnesiden skal du registrere dig med den e-mail-adresse, som du benytter hos NordicBet.
  • Spil for 100 kr. på den sene søndagskamp i Superligaen mellem Brøndby og FC Midtjylland. Kampen spilles søndag d. 25. oktober kl. 18.00. Dit spil skal være et kampspil (1X2), det skal sættes før kampstart og være præcist på 100 kr. – hverken mere eller mindre.
  • Du vil derefter i løbet af 72 timer modtage et 100 kr. freebet til onsdagens engelske Capital One Cup-kamp mellem Manchester United og topholdet i Championship Middlesbrough. Den kamp spilles onsdag d. 28. oktober kl. 21.00.

Spil på Brøndby – FCM her

Det med småt

  • Tilbuddet kræver at du først tilmelder dig på kampagnesiden.
  • Dit kvalificerende væddemål skal være et 100 kr. pre-match 1X2-spil på Brøndby – FCM.
  • Gevinster som følge af freebet skal omsættes én gang til min. odds 1.80 før pengene er spillet fri. Disse gennemspilskrav er ganske enkelt meget attraktive.

Spil på Brøndby - FCM og få et 100 kr. freebet til United i Capital One

Brøndby – FCM er en kamp mellem rækkens nummer 1 og nummer 6. Begge hold har gjort det særdeles flot på det seneste, så der er lagt op til en spændende dyst på Vilfort Park. Brøndby ser ud til at have fået styr på de interne rækker, men er med Daniel Aggers afbud stærkt svækket i defensiven. FCM blev stækket i torsdagens Europa League-kamp imod mægtige Napoli, men ellers har holdet performet ganske flot – både i europæisk regi og i den hjemlige Superliga. Holdet scorer dog ikke så forfærdeligt mange mål, og der er som altid lagt op til en svær kamp i Brøndby. De to hold spiller oftest nogle ganske jævnbyrdige opgør, og søndagens kamp ser ikke ud til at blive en undtagelse. Bookmakerne har FC Midtjylland som svag favorit i en kamp, som på papiret ser lettere umulig ud at forudsige. Netop derfor kan det være rart med en backup i form af et freebet.

  • Brøndby – FCM spilles søndag d. 25. oktober kl. 18.00 og kan ses direkte på TV3+.
  • Manchester United – Middlesbrough spilles onsdag d. 28. oktober kl. 21.00 og kan streames live på Unibet og Bet365.

(Billede: Guillaume Baviere / Flickr)

Spil på Brøndby – FCM og få et 100 kr. freebet til United i Capital One