Bundesligaen begynder i dag

Bundesliga odds

Bundesligaen 2013/14 skydes i gang i dag, og det bliver med FC Bayern som kæmpefavoritter. Oddset på de forsvarende mestre er helt nede i odds 1.13 hos flere udbydere, men man kan dog stadig hente 1.20 hos nogle udbydere. Oddset er faldet hen over sommeren i takt med Bayerns gode resultater i træningskampene, og naturligvis troen på, at Pep Guardiola og den nye superstjerne Thiago Alcantara kan følge op på sidste sæsons fænomenale sæson. Tipico og Bet365 er markedsledende med henholdsvis odds 1.22 og 1.20 på de forsvarende tyske mestre.

Er der værdi i at spille FC Bayern til så lavt et odds? Tjae, alle eksperterne er enige om at der kun er en reel udfordrer til titlen, og det er de gul-sorte fra Dortmund. Netop Dortmund spillede rigtigt godt i Super-cuppen, hvor man for første gang længe så Bayern i problemer. Dortmund har formået at beholde topscorer Lewandowski, og tilføjet midtbanegeneralen og Götze-afløseren Henrikh Mkhitaryan til en i forvejen ganske spændende ung trup. Dortmund kan du hente odds 6.50 hos Unibet.

Ret beset vurderes det ikke, at der er nogen realistiske udfordringer til de to Champions League-finalister fra sidste sæson, så ud fra det perspektiv kan man godt forsvare at spille Bayern til 1.22. De bliver deres egen værste fjende, og intern uro er før set på Säbener Straße, og denne sæson bliver nok ikke en undtagelse. Vi tror dog på at FC Hollywood som de kaldes i den tyske sladderpresse vinder Bundesligaen forholdsvist sikker, så er man tilfreds med at forrente sine penge små 20% på et år, så er Pep og co. et godt bud.

Tipico er ude med spil på årets Bundesliga-topscorer. Også denne liste domineres af spille fra de to mesterskabsfavoritter.

R.Lewandowski 4.20
Stefan Kiessling 5.00
Klaas-Jan Huntelaar 5.50
Mario Mandzukic 8.00
Thomas Müller 12.00
Vedad Ibisevic 15.00
Marco Reus 18.00
Arjen Robben 22.00

Vi er ikke helt sikre på at der er værdi i at spille nogen af ovenstående spillere. Skader, karantæner og rotationsprincipper gør dette væddemål til et stort lotteri. Husk også at transfervinduet endnu ikke er lukket, så der kan ske meget.

Vi anbefaler at du tager et kig på Tipicos ganske store udvalg af spil på Bundesligaen.

Held og lykke med de tyske spil, og Viel Spaß dabei!