Spil på Champions League og få adgang til pokerturnering

Spil på Champions League eller Europa League hos Unibet og få adgang til pokerturnering

Spil mindst 50 kr. på Champions League eller Europa League i denne uge, og spiludbyderen Unibet giver dig gratis adgang til en pokerturnering om 1.000 Euro. Pokerturneringen spilles fredag d. 23. oktober kl. 20.00.

Sådan får du adgang til pokerturnering hos Unibet

  • Opret en konto hos den skandinaviske spiludbyder Unibet. Hvis du allerede er kunde, så gå blot videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for dette tilbud. Kampagnesiden hedder: “Europæisk Fodbold Turnering”. Tilmeld dig kampagnen på denne side.
  • Spil for mindst 50 kr. på Champions League eller Europa League mellem tirsdag d. 3. november og torsdag d. 5. oktober. Du bestemmer selv hvad du vil spille på og til hvilket odds.
  • Din adgangsbillet bliver krediteret fredag d. 6. november kl. 15.00.
  • Den gratis pokerturnering begynder fredag d. 6. november kl. 20.00.

Spil på europæisk fodbold og deltag i pokerturnering

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.

Spil pokerturnering med Unibet

Unibet leverer en ganske underholdende og anderledes pokeroplevelse. De har lidt atypisk deres eget netværk, og dermed spiller du kun imod andre pokerspillere hos spiludbyderen. Den skandinaviske spiludbyder gør en stor dyd ud af de såkaldte “missioner”, som man kan udføre imod forskellige belønninger. Opgaverne kan være at spille turneringer flere dage i træk eller få tildelt en specifik hånd. Belønningerne kan være alt fra turneringsbilletter til kontanter.

Er du begynder eller blot habil hyggespiller er Unibets pokerløsning en ganske fin oplevelse. Softwaren, turneringerne og kampagnerne er alle henvendt til hyggespillerne. Som dansker er der altid noget attraktivt at hente, og udvalget af kampagner er yderst flot.

Hos Unibet kan man være så heldig at kvalificere sig til Unibet Open – en af Europas største offline pokerturneringer. Turneringen er med til at trække store dele af pokerkaravanen til København i starten af året, og den danske hovedstad er blot en af de mange stop på touren. Spil på Champions League eller Europa League i denne uge og du får en mulighed for at afprøve dit pokerspil hos Unibet ganske gratis.

Spil på europæisk fodbold og spil pokerturnering med Unibet