Spil på cykling og vind tur til Vuelta a España

Spil på cykling og vind tur til Vuelta a Espana

Årets sidste store etapeløb er traditionen tro Vuelta a España, som køres i august og september. Du kan nu vinde en lækker VIP-tur til et af årets cykling-højdepunkter blot ved at spille på cykling hos Danske Spil. Forudsig vinderen af fire forårsklassikere – fire søndage i træk – og vind turen til Vueltaen. Vinderen af konkurrencen stikker afsted med en lækker cykeloplevelse for livet til en værdi af 20.000 kr.

Spil på cykling og vind tur til Vueltaen

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede har en konto, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din DS-konto og spil på vinderne af følgende fire forårsklassikere: Flandern Rundt (5. april), Paris-Roubaix (12. april), Amstel Gold Race (19. april) og Liege-Bastogne-Liege (26. april). Du skal minimum spille for 20 kr. på dit væddemål.
  • Vinderen af den fantastiske tur til Spanien til en værdi af 20.000 kr. trækkes blandt de kunder, som har spillet på flest rigtige vindere i ovenstående fire løb. Af samme årsag tæller kun væddemål sat via danskespil.dk.

Det med småt

  • For at din kupon skal tælle med, skal du spille for minimum 20 kr. pr. væddemål.
  • Du må gerne kombinere dine cykel-væddemål med kampe fra andre sportsgrene og ligaer. Det er kun dit klassiker-væddemål, som behøver at være rigtigt for at dit væddemål tæller med i konkurrencen.
  • Præmien består af to billetter til Vueltaen 2015 med fly og hotel. Værdi ca. 20.000 kr.

Spil på cykling hos Danske Spil

Danmarks største spiludbyder er endnu ikke ude med odds på vinderen af de fire spændende forårsklassikere, men forvent at der kommer et solidt udbud af odds ud inden længe. Cykelmarkederne plejer at blive midlertidigt taget ned når der køres løb og således også i dag hvor cykeleliten har trådt i pedalerne i Paris-Nice. Danske Spil plejer at være langt fremme i bussen i forhold til at udbyde odds på cykling, og forårsklassikerne er naturligvis ikke nogen undtagelse. Det er i sagens natur ret svært at finde vinderne af et cykelløb ift. et etapeløb, men ikke desto mindre er det oftest favoritterne der løber med sejren. Brølstærke Cancellara er altid et godt bud på en vinder, og han har da også allerede hentet flere sejre i nedenstående løb. Alle forårsklassikerne vises på dansk tv, så der er lagt op til ekstra spænding mens feltet begiver sig ud på fire af forårets største cykelhøjdepunkter.

Sidste års vindere

Flandern Rundt blev i 2013 og 2014 vundet af Fabian Cancellara som også vandt i 2010.

Paris-Roubaix blev i 2014 vundet af Niki Terpstra.

Amstel Gold Race blev i 2014 vundet af Philippe Gilbert.

Liege-Bastogne-Liege blev i 2014 vundet af Simon Gerrans.

 

Læs vores anmeldelse af Oddset

Få 500 kr. i velkomstbonus på Oddset

Opret en konto hos Danske Spil

Besøg Oddset / Danske Spil og få en lækker 100% bonus op til 500 kr.