Spil på en EM-vinder og få 50 kr. ved hver sejr

Spil på en EM-vinder og få 50 kr. i bonus hver gang holdet vinder en kamp

Spil på en EM-vinder og få 50 kr. i bonus ved hver sejr i turneringen. Vinderen af EM-slutrunden skal spille syv kampe, så du har altså muligheden for at hente hele 350 kr. ekstra i bonusser. Bonussen er ganske nem at spille fri. Den skal blot spilles igennem én (1) gang til minimum-odds 1.50 – og derefter kan du hæve pengene kvit og frit. Husk at du ikke nødvendigvis skal spille på den endelige EM-vinder, men også kan optjene bonusser ved et hold, som f.eks. ryger ud i knock-out-runden.

Spil på en EM-vinder og vind masser af bonusser

  • Opret en konto hos Betfair Sportsbook. Det er spiludbyderens sportsbook-produkt, der afholder denne kampagne, så du skal altså ikke spille på spillebørsen. Hvis du allerede har en konto hos den britiske spilgigant, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Spil min. 250 kr. en EM-vinder inden turneringsstart fredag d. 10 juni. kl. 21:00.
  • Du modtager nu en 50 kr. bonus hver gang dit hold vinder en kamp under turneringen. Kampe vundet efter forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence tæller også med.

Spil på EM-vinderen her

Det med småt

  • Du skal afgive et single-spil på 250 kr. på en EM-vinder før slutrunden fløjtes i gang. Det er kun dit første spil der tæller med i forhold til dette tilbud. Du kan derfor ikke blot spille på alle holdene og få bonusser for flere hold 🙂
  • Dine vundne bonusser skal benyttes til spil på Betfair Sportsbook til min. odds 1.50.

Spil på en EM-vinder og vind bonusser hver gang holdet vinder en kamp i Frankrig

Hvem vinder EM? Det er et af ugens mest debatterede emner ikke bare i Frankrig, men over alt på kloden. Tre hold har skilt sig markant ud som forhåndsfavoritter. Hjemmebanefavoritten Frankrig stiller med et superspændende hold, som helt sikkert kan gå hele vejen. Tyskland er altid med hvor det sker – det ved vi fra utallige slutrunder, og denne er sikkert ikke en undtagelse. De forsvarende mestre fra Spanien skal naturligvis også have en pæn chance for at hente landets tredje triumf på stribe.

Der er kick-off fredag d. 10. juni kl. 21.00, når Frankrig tager imod Rumænien på St. Denis i Paris. Inden kampen fløjtes i gang skal du have afgivet dit spil på en en EM-vinder, for at kunne drage nytte af tilbuddet om en 50 kr. bonus ved hver sejr.

Er du til bonusser, så husk også at Betfair Sportsbook lige nu tilbyder markedets med afstand største velkomstbonus. Du får 100% – op til 3.000 kr. Danmarks største velkomstbonus har tilmed nogle særdeles lempelige genenmspilskrav. Du skal blot spille bonus + indskud igennem fire (4) gange. Dvs. at hvis du vil have det maksimale ud af bonussen skal du indsætte 3.000 kr., og når du derefter har spillet for (3.000 kr. x 4) + (3.000 kr. x 4) = 24.000 kr. er din bonus spillet fri. Du kan naturligvis også nøjes med at indsætte et mindre beløb, men så får du tilsvarende mindre i bonus. Klik på nedenstående banner og drag nytte af Danmarks største bonus.

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets største bonus på 3.000 kr.