Spil på Game of Thrones på Oddset

Se de mange Game of Thrones odds fra Oddset / Danske spil her

Mandag d. 17. juli er der sæsonpremiere på syvende sæson af tv-serien Game of Thrones på HBO Nordic. Forventningerne til den uhyrligt populære serie er allerede gigantisk store blandt fans og i medierne, og nu kan du toppe spændingen op ved at spille på serien på Oddset. Ja, du læste rigtigt. Oddssætterne hos Danske Spil følger op på succesen fra sidste sæson og er ude med en lang række odds på 7. sæson af Game of Thrones. Du kan bl.a. spille på om Frank Hvam dukker op i denne sæson!

Spil på 7. sæson af Game of Thrones

Game of Thrones er notorisk kendt for sine mange og uforudsigelige dødsfald, og derfor er det meget naturligt, at man kan spille på hvem der henholdsvis dør og dør først i sæson 7. Theon Greyjoy og Melisandre er forholdsvis store favoritter til at blive luget ud af serien som de første i sæson 7. Det samme kan man ikke sige om ultrapopulære Daenerys Targaryen eller Jon Snow, som begge giver odds 55 på en hurtig exit i den nye sæson. Begge udfald virker dog en kende urealistiske, hvis man tjekker traileren til den nye sæson ud.

Odds på hvilken person der dør først i sæson 7:

Spil på syvende sæson af Game of Thrones hos Danske Spil. Se odds odds her.

Spil på den populære tv-serie her

Hvem dør i syvende sæson af Game of Thrones?

Oddsene på hvilke personer, der dør i sæson 7 ser naturligvis en del anderledes ud. Flere af personerne kan sagtens forlade tv-serien, og derfor er der op til flere potentielle vindere på dette spil. Af samme årsag er oddsene også det lavere. De to største favoritter til at måtte forlade Game of Thrones i sæson 6 er Petyr Baelish og Cersei Lannister, som oddssætterne er ret sikre på må ud før eller siden i løbet af de næste ti afsnit. Til gengæld vil det være en overraskelse, hvis vi skal sige farvel til underskønne Daenerys Targaryen, Bran Stark, og Arya Stark. Jamie Lannister, der spilles af danske Nikolaj Coster-Waldau, ligger lunt midt i feltet med odds 2.75, og dermed spås han gode chancer for at “klare cuttet”.

Spil på hvem der dør i syvende sæson af Game of Thrones. Se odds her.

Hvem dør i sæson 7? Spil med her

Game of Thrones sæson 7 specials

Ud over ovenstående spil på hvem der må forlade Game of Thrones i sæson 7, så er der naturligvis også en lang række special-spil. Hvem er med i hvilke afsnit, hvem er med i hele sæsonen, hvem møder hvem, hvor mange slår x i ihjel i løbet af sæsonen, overlever alle dragerne og hvem kommer til at sidde på The Iron Throne i sæson 7 – der er et hav af spillemuligheder på sæson 7. For hardcore Game of Thrones-connaisseurer bør der ligge og vente en del fiduser blandt disse special-spil.

Masser af Game of Thrones specials odds hos Danske Spil

Spil på de mange GoT-odds her

“Game of Thrones er en uhyre populær serie, men også en serie der er omgærdet af hemmelighedskræmmeri og hurtige skift i handlingen. Den er oplagt at lave odds på, men det har ikke været muligt før forrige sæson (6). Nu er der så få mennesker, der kender handlingen, og derfor har vi grebet chancen for at give de mange fans ekstra spænding op mod premieren,” fortæller Niels Erik Folmann, direktør i Danske Spil.

Danmarks største spiludbyder er i skrivende stund det eneste selskab på det danske marked, som udbyder odds på den populære serie på HBO Nordic. Det er heller ikke nemt at sætte odds på noget så komplekst som en tv-serie, der dels er kendt for sin kringlede historie, dels allerede er optaget – og dermed giver mulighed for insiderviden. Af samme årsag vil du næppe kunne satse en formue på de mange skæve Game of Thrones-spil.

“Vi har forsøgt at lave væddemål på mange forskellige af de plot og figurer, der er med i serien, så der er lidt for enhver smag. Et af Game of Thrones’ kendetegn er, at figurerne dør uventet og hele tiden. Derfor er der naturligvis ret mange odds på, hvem der dør, men vi har tænkt ud af boksen”, siger oddssætter Mathias Reimer Larsen, og fortsætter: “Derfor kan du både spille på, om det umage par Tormund og Brienne of Tarth kysser hinanden i 7. sæson, på hvor mange personer Arya Stark slår ihjel, og om alle Daenarys Taragyens drager overlever 7. sæson. Så uanset hvem du holder med som fan, burde du kunne finde et godt odds”.

Det er kun anden gang den populære HBO-series handling ikke er fastlagt af en allerede udkommet bog. Forfatteren George R.R. Martin, der har skrevet de fem bøger, som ligger til grund for HBO-serien, har endnu ikke udgivet det sjette bind i Game of Thrones-serien. Derfor er der relativt frie rammer for seriens handling i sæson 7, og dét har været afgørende for, at Danske Spil nu har vovet sig ud i at sætte væddemålene op.

Hele fire danske skuespillere har indtil videre optrådt i den populære tv-serie. Nikolaj Coster-Waldau har haft en fremtrædende rolle som ‘Kingslayer’ Jamie Lannister. Birgitte Hjort Sørensen havde et kort indhop som Karsi i sæson 5, og endelig havde allestedsnærværende Pilou Asbæk debut i løbet af sæson 6. Slutteligt skal det nævnes at også Frank Hvam har haft et ganske hurtigt indhop i serien som Citadel Maester, og du kan faktisk spille på om han også er med i syvende sæson. For at det ikke skal være løgn, så er det faktisk det mest populære væddemål indtil videre.

”Det var et lidt sjovt odds at lave, og derfor besluttede vi os for at udbyde det. Danskervinklen er altid god, og når nu Frank Hvam havde en rolle sidste år, hvor alle danskere tænkte: ”Hvad laver han dog der?”, så hvorfor ikke udbyde væddemålet i år? Vi tror dog ikke, han kommer til at være med, hvilket odds 13 også peger på,” siger Mathias Reimer Larsen (odds er i skrivende stund faldet til odds 10).

Der er sæsonpremiere på sjette sæson af Game of Thrones mandag d. 17. juli. Du kan se serien på streaming-tjenesten HBO Nordic. Du kan se med den første måned ganske gratis, og derefter koster det 79 kr. pr. måned.

Game of Thrones sæson 7 trailer

Se en smagsprøve på sæson 7 af Game of Thrones i ovenstående klip.

Husk at Danske Spil tilbyder en af markedets mest eftertragtede velkomstbonusser. Læs alt om spiludbyderens fornemme 500 kr. velkomsttilbud her.

(Artikelfoto: Wicker Paradise / Flickr)

Spil på Jaime Lannister, Daenerys Targaryen og alle de andre her