Spil på håndbold i dag og vind tur til Final Four

Spil på håndbold og vind billetter til Final Four i Køln

Søndag spilles der finale og bronzekamp ved EM i håndbold i Polen. Mens danskerne desværre har udspillet sin rolle, så er der stadig masser at spille om. Spanien tager imod overraskelsen Tyskland, mens bronzekampen står mellem Norge og Kroatien. Danske Spil krydrer de to spændende medaljekampe fra EM med en konkurrence, hvor du kan vinde en tur for to til Final Four. Final Four er Champions League-finalen i håndbold og er et stort og særdeles eftertragtet arrangement.

Sådan vinder du en tur til Final Four i Køln

  • Opret en konto hos Danske Spil. Hvis du allerede er kunde, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din spilkonto. Når søndagens to medaljekampe spilles, så gælder det om at spille live væddemål på mindst 200 kr. på de to kampe. Når du sætter dine spil skal du klikke på “Deltag”-feltet, som kommer til syne nederst på din kupon.
  • Vinderne findes på følgende måde: Odds x indsats pr. væddemål = dagens point (kun gevinstgivende kuponer tæller med). Jo flere point, desto bedre placering vil du opnå. Der er 4 x 2 billetter til Final Four på højkant, og de fire vindere i konkurrencen er de fire spillere, der optjener flest point på søndagens to håndboldkampe.

Deltag i konkurrencen om billetter til Champions League-håndbold

Det med småt

  • Du skal huske at klikke på “Deltag”-feltet – ellers registreres du ikke.
  • Kun gevinstgivende væddemål tæller med i konkurrencen.
  • Du kan se din placering i konkurrencen på Danske Spils hjemmeside. De har lavet en rangliste i Oddset-sektionen.
  • Præmien inkluderer fly, hotel, forplejning og VIP behandling. Final Four spilles i slutningen af maj i tyske Køln.

Hvad er Final Four helt præcist? Final Four-turneringen er det årlige Champions League-slutspil, hvor vinderen af årets turnering skal findes. Turneringen spilles i den imponerende Lanxess Arena i Köln, og der er som altid lagt op til masser af håndbold i verdensklasse. Det er de fire bedste hold i årets Champions League-turnering, som skal kæmpe om titlen i Køln. Sidste år vandt FC Barcelona – bl.a. med superstjernen Lazarov (billedet) på holdet – men der er god tradition for at vinderen ikke altid er den samme. Tyske Flensburg og Kiel har også vundet turneringen, og i år har en dansk klub også muligheden for at gå hele vejen. Skjern skal ud i playoff-kampe for at kvalificere sig til 1/8-finalerne, og holdet har dermed en chance for at være et af de fire hold, der sidst i maj skal spille om det fornemmeste trofæ indenfor klub-håndbold. Final Four-turneringen plejer at være udsolgt til sidste sæde, og billetterne er knalddyre. Derfor er en gratis rejse for to til håndboldens Mekka en særdeles eftertragtet præmie blandt håndboldfans.

Husk også at du stadig kan få et freebet på 50 kr. på EM i håndbold. Læs mere om tilbuddet her.

(Artikelfoto: Doha Stadium Plus Qatar / Flickr)

Spil risikofrit på de to medaljekampe under EM i håndbold i Polen