Spil på hvem der bliver næste James Bond

Spil på næste James Bond - hvem skal afløse Daniel Craig?

Publikum og anmeldere er vilde med den seneste James Bond-film; Spectre, og den 24. film i føljetonen om den berømte spion ser ud til at blive den mest indtjenende 007-film nogensinde. Daniel Craig har meldt ud at filmen kan blive sin sidste, og dermed er der lagt op til debat og spænding om hvem der bliver den næste James Bond. Flere spiludbydere har naturligvis også indset, at interessen for hvem der skal afløse Craig vil nå enorme højder, og de er derfor ude med odds på hvem der bliver den næste James Bond.

Den 25. James Bond-film får med stor sandsynlighed blot titlen “25”, men ellers er der endnu ikke sluppet meget ud om fremtidsudsigterne for den populære agent med licens til at dræbe. Det ventes at Sam Mendes igen tager instruktørkasketten på, mens der endnu ikke er sluppet noget ud omkring hvilke skuespillere der skal være med. Daniel Craig har eftersigende en kontrakt, der betyder at han skal spille James Bond en femte gang. Den engelske skuespiller har dog for ganske nyligt udtalt, at han ikke kan se sig selv indspille endnu en Bond-film. Dermed er der stor risiko for, at de mange trofaste 007-fans skal vænne sig til udsigterne om en ny skuespiller i hovedrollen.

Landets største spiludbyder, Danske Spil, er ude med spil på hvem der bliver den næste James Bond. Favorit til rollen er nuværende skuespiller Daniel Craig sammen med Tom Hardy – bl.a. kendt fra Inception og som superskurken Bane i The Dark Knight Rises. Som en sjov lille gimmick har spiludbyderen valgt at tilføje et lille 07 til alle odds lavere end 100. Således giver Daniel Craig f.eks. odds 2.07, mens Tom Hardy er oppe i 4.07. De to englændere er skarpt forfulgt af en tredje af slagsen; Damian Lewis. Ham vil de fleste associere med den populære tv-serie Homeland.

Blandt favoritterne finder vi også Idris Elba, som bl.a. har optrådt i nogle af Marvels superheltefilm de seneste par år. Skulle Idris Elba gå hen og blive valgt til at spille James Bond, vil det i så fald være første gang, at en farvet skuespiller påtager sig rollen. Slutteligt kan det nævnes, at Danske Spil også har stor fidus til Superman-skuespiller Henry Cavill og Michael Fassbender, som pt. er biografaktuel i Steve Jobs-biografien.

Spil på hvem der bliver næste James Bond

Spil på næste James Bond her

Den populære spiludbyder Unibet er naturligvis også klar med et spil på James Bond-føljetonen. Spillet går dog her ud på at gætte hvem der skal afløse Daniel Craig som James Bond, og derfor kan man naturligvis ikke spille på selvsamme skuespiller. Favoritterne er meget lig dem som det tidligere statsmonopol har på shortlisten, og Damian Lewis, Tom Hardy, Idris Elba og Henry Cavill udgør igen favoritkvartetten. Unibet har dog også en pæn fidus til Thorin fra Hobbit-filmene; Richard Armitage.

Spil på den næste James Bond hos spiludbyderen Unibet

Spil på hvem der afløser Daniel Craig her

Spilselskabet Betfair – som er mest kendt for sin spillebørs – tilbyder i sin sportsbook også odds på hvem der skal afløse Daniel Craig. Spiludbyderen har på linje med de andre også udnævnt “The Big Five” som naturlige favoritter, og kun David Oyelowo kan klemme sig ind i favoritfeltet. David Oyelowo er mest kendt som Martin Luther King i Selma og flere biroller i bl.a. Interstellar og The Butler. Ligesom Idris Elba kan også Oyelowo blive den første mørke James Bond.

Spil på hvem der afløser Daniel Craig som James Bond

Spil på næste Bond efter Craig her

Skulle du finde det interessant at spille på hvem der bliver den næste James Bond, så husk at læs reglerne igennem først. Dels i forhold til om det er “næste James Bond” eller “Daniel Craigs afløser”. Det kan der være stor forskel på. Læg også mærke til spilstop og reglerne for refundering, hvis spillet ikke er afgjort til tiden.

(Artikelfoto: Martin / Flickr)

Besøg Danske Spil og spil på hvem der bliver den næste James Bond