Spil på Inter-Wolfsburg og få bonus på 200 kr.

Spil på Inter-Wolfsburg og få en bonus på 200 kr.

Torsdag aften står den på returopgør i Europa League, og en af rundens mest spændende kampe står mellem Inter og Nicklas Bendtners Wolfsburg. NordicBet er klar med et tilbud på kampen i Milano: Spil for 200 kr. på Inter-Wolfsburg og få en bonus på 200 kr. hvis du taber dit bet.

Sådan får du en bonus på 200 kr. ved at spille på Inter-Wolfsburg

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto, og gå til kampagnesiden for dette tilbud. Tilmeld dig på kampagnesiden.
  • Sæt et væddemål på Inter-Wolfsburg for præcis 200 kr. Spillet skal sættes før kampstart, og det skal være et 1X2-væddemål.
  • Hvis dit væddemål ikke går hjem vil du i løbet af 72 timer modtage en bonus på 200 kr., som kan benyttes til at spille på lige det du har lyst til.

Spil på Inter-Wolfsburg her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er påkrævet.
  • Tilbuddet gælder kun for Europa League-kampen Inter-Wolfsburg, som spilles torsdag d. 19. marts. kl. 21.05.
  • Live-bets tæller ikke med i denne kampagne.
  • Hvis du taber dit singlebet på 1X2-markedet på vinderen af Inter-Wolfsburg får du din indsats retur op til 200 kr. i form af en bonus.
  • Bonussen skal omsættes mindst seks gange til odds 1.8 eller højere på odds eller live-betting, før du kan udbetale pengene eller overføre dem til et andet produkt.

Gennemspilskravene for dette tilbud er lige til den harske side, så med mindre du har en god fidus til kampen, så er det måske værd at hoppe over. Seks gange til min. odds 1.80 er forholdsvist svært, så hav lige dette in mente før du sætter et spil.

Wolfsburg står med gode chancer for videre avancement, da den første kamp hjemme i Volkswagen-byen endte med en flot 3-1-sejr til hjemmeholdet. Tyskerne kan dermed overlade initiativet til Inter, som ikke har vist specielt gode takter i denne sæson. Der er ganske fine chancer for at vi får Nicklas Bendtner at se i torsdagens kamp. Angrebskollegaen – og konkurrenten – Bas Dost er småskadet, så det kan være at vi får en sulten Bendtner at se i stedet. Selv om kampen spilles i Milano er Wolfsburg også favorit til at vinde returopgøret.

Inter-Wolfsburg spilles torsdag d. 19. marts kl. 21.05 og kan ses direkte på 6’eren.

Inter-Wolfsburg odds fra NordicBet

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.