Spil på Liverpool-Manchester United og få et 100 kr. freebet

Spil på Liverpool-Manchester United og få et 100 kr. freebet

Søndag eftermiddag står den på topopgør i den engelske Premier League; Liverpool-Manchester United. Spil 100 kr. på opgøret mellem de evige rivaler, og du får et 100 kr. freebet til afbenyttelse på Danmark-USA som spilles på onsdag.

Sådan får du dit 100 kr. freebet

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede har en konto, kan du blot gå til næste punkt.
  • Registrér dig på kampagnesiden for dette tilbud.
  • Spil præcist 100 kr. på Liverpool-Manchester United, som spilles søndag d. 22. marts 2015. Spillet skal være et single-væddemål, 1X2-spil og sat før kampens begyndelse.
  • Du vil i løbet af 48 timer modtage et freebet på 100 kr., som kan benyttes til at spille på landskampen Danmark-USA onsdag d. 25. marts.

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • Spillet skal overholde de gældende regler (præcis 100 kr., 1X2, singlevæddemål og sat pre-match). Det omfatter ikke kombinationer eller systemspil.
  • Dit freebet kan kun benyttes én gang, og er aktivt indtil 25. marts kl. 20.15. Gevinsten som følge af freebettet skal omsættes én gang til odds 1.80 eller højere.

Få dit 100 kr. freebet her

Liverpool-Manchester United

Liverpool-Manchester United odds fra NordicBet

Liverpool-Manchester United er et klassisk rivalopgør i den engelske liga, og i år tegner det også til at blive et stort drama. Liverpool har været ganske fint kørende efter nytår, og med en sejr kan holdet fra Merseyside faktisk overhale netop United i kampen om de vigtige Champions League-pladser. Manchester United fortsætter sin svingende sæson, og man ved aldrig helt hvor man har dem. I sidste uge slog de dog Tottenham komfortabelt, så måske er det begyndelse på en god afslutning på sæsonen. Manager Louis van Gaal kan ikke tåle at tabe kampen, og vi forudser en dramatisk kamp med masser af drama og intensitet. Manchester United vandt den omvendte kamp på Old Trafford med 3-0, så det er hjemmeholdet som har mulighed for revanche.

Storkampen Liverpool-Manchester United spilles søndag d. 22. marts kl. 14.30 og kan ses direkte på TV3 Sport 2.

Læs vores anmeldelse af NordicBet

Læs alt om NordicBets velkomstbonus

Opret konto hos NordicBet

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 1.000 kr.