Spil på Miami Open og vind masser af kontanter

Spil på Miami Open hos Unibet og vær med i konkurrencen om masser af kontanter

Miami Open er en af de største tennisturneringer på både ATP- og WTA-touren. Turneringen spilles i disse uger, og spiludbyderen Unibet spicer dit spil på verdensklasse tennis op med en stor konkurrence om masser af kontanter. Spil på verdenseliten i Miami Open og deltag i leaderboard-konkurrence om præmier for mere end 50.000 kr.

Sådan deltager du i Miami Open-konkurrencen

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden for denne konkurrence. Kampagnesiden finder du lige her. På kampagnesiden skal du tilmelde dig konkurrencen.
  • Spil på tennis fra Miami Open. Du optjener point hver gang du rammer en vunden kupon til min. odds 1.40. Turneringen løber fra onsdag d. 23. marts og helt ind til søndag d. 3. april 2016, så der er masser af tid til at optjene point.

Deltag i konkurrencen her

Sådan optjener du point

  • Du får 1 point for hver vundet krone, hvis dit spil er placeret fra laptop/computer.
  • Du får 2 point for hver vundet krone, hvis dit spil er placeret fra din mobil/tablet.

Det med småt

  • Tilmelding til konkurrencen er nødvendig.
  • Både pre-match og livespil tæller med i kampagnen.
  • Du bestemmer selv om du vil spille på singler eller multispil.
  • Du må ikke benytte spiludbyderens cash-in-funktion.
  • Det foreløbige leaderboard bliver opdateret hver dag under turneringen.

Præmier

Der er præmier til de 20 bedste i konkurrencen. Nedenstående kan du se præmierne til de ti bedste.

Spil på Miami Open i tennis og vind masser af kontanter i stor leaderboard-konkurrence

Miami Open – herresingle

Odds på herresingle i Miami Open

Hos herrerne er det ikke overraskende The Big Four, som er de helt store favoritter til at tage med titlen. Djokovic fortsætter sin uovervindelige stime i denne sæson, mens Murray og Federer må anses til at være de to største udfordrere. Rafael Nadal har stadig ikke fundet fordums styrke, men en semifinaleplads i sidste uges turnering i Indian Wells må give en anelse håb for den skadesplagede spanier. Hardcourt-underlaget i Miami Open er kendt for at være særdeles langsomt, så måske det favoriserer baglinjespillerne Nadal og Wawrinka en smule.

Miami Open – damesingle

Odds på Miami Open damesingle

På kvindesiden er Serena Williams naturligvis den store favorit. Serena tabte i sidste uge i finalen til Victoria Azarenka, og hviderusseren er da også den helt store næstfavorit i Miami. Blandt udfordrerne finder vi også fremadstormende Belinda Bencic og hårdtslående Simona Halep. Oddssætterne hos den skandinaviske spiludbyder har ikke specielt stor fidus til Caroline Wozniacki efter danskerens dårlige sæsonstart. I skrivende stund kan du hente odds 66 på sejr til det danske tennis-es i Miami Open, men det ser unægtelig svært ud. Wozniacki er blot seedet som nummer 23 i den stærkt besatte turnering, og hun løber derfor ind i Serena Williams allerede om et par runder.

Miami Open spilles i perioden 22. marts – 3. april, og du kan se alle kampene ganske gratis hos Unibet. Spiludbyderen livestreamer alle kampene direkte og fuldstændig kvit og frit. Som du kan se i forhold til reglerne, giver det god mening at afgive dine spil via en mobil enhed – altså enten mobilen eller tablet. Hvis du allerede har din mobil fremme, så overvej at tage imod spiludbyderens tilbud om et risikofrit spil på 100 kr. på mobilen.

Er du i tvivl om hvad der sker hvis en spiller trækker sig midt i kampen? Læs vores artikel om tennis betting regler.

(Artikelfoto: Jimmy Baikovicius / Flickr)

Spil på Djokovic, Federer, Nadal, Serena, Wozniacki og alle de andre