Spil på mobilen og vind iPhone

Vind iPhone i december med NordicBet

Julen er over os og det er tid til at finde gavehumøret frem. Spiludbyderen NordicBet markerer juletiden med en konkurrence, hvor du kan vinde en lækker iPhone 6s. Vind iPhone ved at prøve den splinternye betting app – det er yderst nemt at deltage.

Prøv NordicBets nye betting app og vind iPhone

For at deltage i konkurrencen om en iPhone skal du blot følge nedenstående simple steps.

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt. Lokaliser kampagnesiden for denne konkurrence på NordicBets hjemmeside. Tilmeld dig konkurrencen med den e-mail, som du benytter hos spiludbyderen.
  • Download NordicBets splinternye app – enten i App Store eller Google Play – eller besøg spiludbyderen via browseren. Indsæt 200 kr. via enten app’en eller mobil browseren.
  • Sæt et spil på 200 kr. på hvilket som helst væddemål via app’en eller mobil browseren. Hvis du vinder dette væddemål deltager du i lodtrækningen om en iPhone 6s. Der trækkes en vinder hver mandag resten af december.

Deltag i konkurrencen her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig. Den kan foretages via hjemmesiden på kampagnesiden.
  • Indskud og spil skal foretages via den nye betting app eller mobil browseren – IKKE hjemmesiden.
  • Der trækkes lod om en iPhone 6s hver mandag og hvis du opfylder ovenstående krav deltager du i lodtrækningen.

Som vi tidligere har beskrevet er spiludbyderens spritnye betting app lidt af en opgradering. Vi har taget et kig på app’en og giver en lille gennemgang her. Du kan se frem til et lækkert og luftigt design holdt i de sædvanlige nuancer, brugervenlig navigation og ikke mindst en glimrende live-betting oplevelse inklusiv live-streaming. Den nye app tager selskabet helt frem i klassen i forhold til konkurrenterne. Vi rangerer app’en som en af de fem bedste på markedet, men da vi alle har forskellige præferencer, er det helt klart værd at få syn på sagen og se om du er enig med os.

December-promo: Deltag i konkurrencen om en lækker iPhone 6s