Spil på mobilen og vind to EM-billetter

Vind to EM-billetter til slutrunden i Frankrig

EM-slutrunden i Frankrig nærmer sig med hastige skridt, og du har nu chancen for at være med fra første parket. Sæt et spil for 50 kr. hos Unibet, og du deltager i lodtrækningen om to EM-billetter. Konkurrencen løber i perioden 16. – 22. maj – kun spil via en mobil enhed tæller med.

Sådan deltager du i konkurrencen om to EM-billetter

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos den skandinaviske spiludbyder kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden og tilmeld dig. Du finder kampagnesiden lige her.
  • Sæt et single-spil for 50 kr. via din mobil. Spillet skal have et minimum-odds på 1.40. Du bestemmer selv hvad du vil spille på.
  • Du deltager nu i konkurrencen om to EM-billetter. Du kan optjene flere lod til konkurrencen ved at sætte yderligere spil der overholder ovenstående kriterier.

Gå til kampagnesiden her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
  • Vinderen af konkurrencen modtager to billetter til EM-slutrunden i Frankring i juli måned. Det ligger ikke fast hvilke billetter det er. Vinderen afholder selv udgifter til rejse og overnatning.
  • Vinderenaccepterer, at Unibet kan benytte navn og billede i forbindelse med markedsføring.

Spil for 50 kr. og vind to EM-billetter til slutrunden i Frankrig.

EM-slutrunden i Frankrig løber af stablen i perioden d. 10. juni – 10. juli 2016. 24 hold deltager i turneringen, som desværre bliver uden dansk deltagelse. Der er tre store favoritter til at tage trofæet i Frankrig. Hjemmebanefavoritterne Frankrig stiller op med et kanonstærkt hold med spillere som Griezmann, Pogba, Martial, Coman og Giroud. Holdet er ganske ungt, men alligevel har de mange stjernefrø en masse erfaring fra den internationale scene. Tyskland er ikke overraskende blandt favoritterne. De forsvarende verdensmestre har en evindelig evne til altid at være med hvor det sker under slutrunderne, og årets turnering i det franske bliver sikkert ikke nogen undtagelse. Slutteligt er Spanien med i favorit-trioen, og det er der naturligvis også en masse grunde til. Holdet har det seneste årti leveret et hav af flotte præstationer, og kan træner Del Bosque forene de mange stjernespillere og drama-queens fra Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid, så er holdet en naturlig favorit til at vinde EM-trofæet.

Husk også at Unibet lige nu tilbyder et risikofrit 100 kr. spil på din mobil. Læs mere om det fine tilbud her. Spiludbyderen har i øvrigt lige præsenteret sin nye sportsbook – læs mere om de mange nye features her.

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos Unibet