Spil på næste fyring i C20 – hvem ryger først?

Spil på den næste fyring i C20. NordicBet er klar med oddsene.

Spil på næste fyring i C20. Hos spiludbyderen NordicBet kan du nu spille på hvilken C20-chef, der bliver fyret eller selv går først. C20 er betegnelsen for de 20 mest handlede selskaber på den danske fondsbørs (Nasdaq Copenhagen), og væddemålet går altså ud på at finde det selskab som først udskifter chefen.

Odds på næste fyring i C20

Favorit til at måtte forlade posten som chef for et C20-selskab er Bo Nilsson fra Nets. Nets-aktien er efter børsintroduktionen sidste år faldet med hele 19%, og medier og investorer er bestemt ikke imponerede over en af de større IPO’er på den danske børs. Der er en ganske sur stemning omkring selskabet, der blandt flere investorer betegnes som lettere gammeldags og ude af trit med konkurrenterne i den hastigt voksende fintech-branche. Nye betalingsmidler kan få stor indflydelse på selskabets kernedrift, og eksperterne mener derfor, at der med rette kan spekuleres i om selskabet er rustet godt nok på.

Næstfavoritten hos spiludbyderen er Søren Schou, som er CEO for rederi- og olieselskabet AP Møller Maersk. Den danske rederigigant har for ikke så længe siden præsenteret en plan for fremtiden, og den byder på en opdeling mellem aktiviteterne. Som en del af puslespillet er op til flere fremtrædende ledere fra koncernledelsen stoppet, og NordicBet vurderer derfor at den øverste ledere også kan hænge i en tynd tråd. Der kommer til at ske en masse i en af landets største virksomheder, og spørgsmålet er derfor også, om der kommer en ny kransekagefigur til i 2017.

Midt i feltet finder vi Pernille Erenbjerg fra udskældte TDC. Den administrerende direktør for landets største telekoncern har fået en skrækkelig start på 2017 med det meget omtalte YouSee-nedbrud. TDC-aktien har generelt har haft nogle svære kår de seneste år, og analytikere er slet ikke imponeret over TDC, som flere betegner som Danmarks mest upopulære selskab. I hvert fald har den store utilfredshed præget medierne i lang tid, og nye spillere på markedet (Plenti, Waoo, Oister, Tjeep m.fl.) suger løbende kunder fra telegiganten.

Spil på næste C20-fyring her

Hvem sidder sikrest i direktørstolen? Ifølge oddssætterne er der ikke grund til at tro at hverken Lundbeck, ISS og Chr. Hansen skifter ud her og nu. Heller ikke den nye børsdarling, biotekselskabet Genmab, med hollandske Jan van de Winkel i spidsen er i fare for at måtte skifte ud.

Det er som bekendt ikke altid at børskurs og selskabets generelle performance følges hånd i hånd, men alt andet lige er der et større pres på ledere af selskaber med faldende aktiekurser. I dette lys er det derfor værd at hold øje med nogle af de selskaber, som investorerne har mindre fidus til.

Hvilken C20-topchef forlader først sin post?

Spil på næste fyring i C20. NordicBet er ude med odds.

Husk at du samtidig med dette anderledes spil naturligvis kan modtage en velkomstbonus hos den populære spiludbyder. NordicBet tilbyder lige nu en 100% bonus – op til 2.000 kr. Bonussen har ganske attraktive gennemspilsvilkår. Du kan læse mere lige her. Du finder mange flere bonusser i vores bonusoversigt.

(Artikelfoto: Luis Villa del Campo / Flickr)

Besøg NordicBet og få lækker 100% velkomstbonus – op til 2.000 kr.