Spil på næste indkast og vind 400 kr. hos Unibet

Spil på næste indkast i Juventus-Real Madrid

Spiludbyderen Unibet er klar med en ganske anderledes kampagne til aftenens Champions League-brag mellem Juventus og Real Madrid. Du kan deltage i lodtrækningen om i alt 20 x 400 kr. – det eneste du skal gøre er at spille for 50 kr. på næste indkast.

Sådan deltager du i lodtrækningen om 20 x 400 kr.

  • Opret en konto hos den populære spiludbyder Unibet. Hvis du allerede har en konto kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din Unibet-konto og gå til kampagne-siden. Opt-in til kampagnen. Det sker på selve kampagnesiden for tilbuddet.
  • Spil mindst 50 kr. som livebet på næste indkast i kampen mellem Juventus og Real Madrid. Du deltager nu i lodtrækningen om 20 x 400 kr. Vinderne vil blive trukket og offentliggjort på Unibet.dk og præmierne vil blive udbetalt kl. 23.15 efter kampen.

Spil på næste indkast her

Det med småt

  • Tilmelding til kampagnen er nødvendig for at kunne deltage i lodtrækningen.
  • Du skal spille minimum for 50 kr. på næste indkast under kampen Juventus-Real Madrid for at være kvalificeret til at deltage i lodtrækningen.

Spil på næste indkast og vind i lodtrækningen om 20 x 400 kr.

Semifinalebraget mellem de italienske mestre fra Juventus og de spanske giganter Real Madrid spilles tirsdag d. 5. maj kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3+.

Hvem vinder kampen på Juventus Stadium? Se hvad de tre Unibet-eksperter Mikkel Bishoff, Per Marxen og Anders Sigdal tror på i nedenstående video-optakt. De tre eksperter tror på en taktisk affære – ikke mindst fordi vi har at gøre med to italienske trænere. Juventus har lukket ganske få mål ind på det seneste, og Real Madrid kan sagtens leve med en målløs kamp. Uanset hvad man tror på er der lagt op til et brag i mellem Den Gamle Dame og Los Blancos fra Madrid.

Opret konto hos Unibet og spil på næste indkast i Juve-Real Madrid