Spil på NFL og vind tur til London

Spil på NFL og vind tur til NFL på Wembley i London

Den nye NFL-sæson starter om mindre end en uge, og der er som altid lagt op til et hav af spændende kampe med masser af dramatik og hårdtslående action. Spiludbyderen Betsafe giver dig nu muligheden for at overvære NFL-kampen mellem Detroit Lions – Kansas City Chiefs på Wembley i London. Det er ganske nemt at deltage i konkurrencen; Spil på NFL i den kommende måned og vind NFL-oplevelse ud over det sædvanlige.

Spil på NFL og se NFL-dramatik fra første parket

  • Opret en konto hos Betsafe. Hvis du allerede er kunde, kan du blot springe videre til næste punkt.
  • Log ind på din konto. Gå til kampagnesiden for denne promo. Kampagnen hedder “Kom til NFL i London”. Registrér dig med den e-mail-adresse, som du benytter hos spiludbyderen.
  • Sæt et vindende væddemål på en række, der indeholder mindst et NFL-bet. Dit spil skal være på minimum 30 kr.
  • Du deltager derefter i lodtrækningen om nedenstående præmier. Der trækkes lod efter d. 19. oktober.

Spil på NFL her og vind lækker NFL-oplevelse

Spil på NFL og vind vild NFL-oplevelse i London

Det med småt

  • Konkurrencen løber fra NFLs premiere-runde d. 10. september til og med d. 19. oktober. Dvs. godt og vel i fem uger.
  • Det er kun vindende kuponer, der tæller med i lodtrækningen.
  • Du kan spille på alle sportsgrene, inklusiv livebetting, så længe kuponen indeholder minimum ét bet på NFL i kampagneperioden.
  • Førstepræmien er en rejse for to personer til NFL-kampen Detroit Lions-Kansas City Chiefs på Wembley i London, inklusiv fly og hotel, samt 3.000 kr. indsat på spillekontoen. Andenpræmien er en rejse for to personer til NFL-kampen Detroit Lions-Kansas City Chiefs på Wembley i London, inklusiv fly og hotel. Tredjepræmien er 3.000 kr. i cool cash.

NFL-sæsonen 2015/2016 kickes off torsdag d. 10. september, hvor de forsvarende mestre New England Patriots tager imod Pittsburgh Steelers. Kampen begynder 02.30 dansk tid natten til fredag og kan ses direkte på TV3+. Der har i det sidste halve år hersket en masse uro omkring New England Patriots og Tom Brady i den såkaldte “Deflate-gate”-sag. Tom Brady har lidt opraskende fået ophævet sin fire spilledages karantæne, så han er naturligvis med imod Pittsburgh Steelers.

NFL odds: New England Patriots - Pittsburgh Steelers

Lige nu: Besøg Betsafe og få en lækker 100% bonus – op til 1000 kr.