Spil på NHL uden risiko

Spil på NHL uden risiko hos Betsafe

Danskerne gør det rigtigt godt i verdens bedste ishockeyliga NHL. Der er i skrivende stund hele otte danskere på lønningslisten i NHL, og flere af disse er profiler i deres respektive klubber. Spiludbyderen med de skandinaviske rødder, Betsafe, vil gerne sætte lidt mere fokus på ishockey og NHL, og er derfor ude med et ganske lækkert tilbud; Spil på NHL uden risiko – spil op til 200 kr. uden risiko for at tabe. Se, det er jo et tilbud der er svært at takke nej til. Vi giver dig hermed opskriften på lidt risikofrit action på ishockeykampen mellem Arizona Coyotes og Anaheim Ducks.

Spil på NHL uden risiko: 200 kr. risikofrit spil på Coyotes-Ducks

  • Opret en konto hos spiludbyderen Betsafe. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen skal du blot gå videre til næste punkt.
  • Foretag en indbetaling på 200 kr. til din Betsafe-konto i tidsrummet tirsdag d. 24. november kl. 14.00 og indtil torsdag d. 26. november kl. 03.00 (hvor der er kampstart mellem Arizona Coyotes og Anaheim Ducks).
  • Aktivér dit risikofrie spil i den blå boks på din spillekupon, når du har valgt dit spil på kampen (1X2-vindermarkedet). Du bestemmer selv om du vil spille pre-match eller live.
  • Vinder du dit spil, skal gevinsten omsættes én gang til min. odds 1.50. Taber du derimod dit spil, refunderes din indsats kvit og frit uden nogen form for gennemspilskrav. Der er tale om supersprøde gennemspilskrav.

Det med småt

  • Du skal foretage en indbetaling på 200 kr. i det konkrete tidsrum for at være berettiget til tilbuddet.
  • Hvis du vinder dit væddemål vil hele beløbet inkl. indsatsen blive udbetalt. Der er et omsætningskrav på 1 x gevinsten (det fulde beløb minus indsatsen) til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.

Spil på Coyotes-Ducks uden risiko her

Spil på NHL uden risiko - spil for 200 kr. uden at kunne tabe

Den danske angriber Mikkel Bødker tørner ud for Arizona Coyotes, mens målmand Frederik Andersen vogter buret for gæsterne fra Anaheim Ducks. Der er dermed lagt op til en drabelig dyst mellem to af de danske spillere med mest succes i den hårde NHL-liga.

Kampen mellem Arizona Coyotes og Anaheim Ducks har face-off torsdag d. 26. november kl. 03.00 (natten mellem onsdag og torsdag). Kampen kan føles direkte på Viaplay og som livebetting hos Betsafe.

Spiludbyderen Betsafe er i øvrigt ude med et lignende tilbud om et 200 kr. risikofrit spil på Juventus-Manchester City i Champions League. Læs mere om tilbuddet her.

Aktuelt tilbud: Få en lækker 100% velkomstbonus – op til 1000 kr.