Spil på Sevilla-Barcelona og få et gratis spil

Spil på Sevilla-Barcelona og få cashback

Lørdag aften står den på kampen mellem Sevilla og Barcelona i den spanske La Liga. Hvis du spiller for 200 kr. på kampen og taber dit bet vil du modtage et gratis spil i form af en bonus på 200 kr., som du kan benytte til at spille på lige hvad du lyster.

Sådan får du 200 kr. i bonus ved at spille på Sevilla-Barcelona

  • Opret en konto hos NordicBet. Hvis du allerede er kunde kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Gå til kampagnesiden og find promosiden for Sevilla-Barcelona-tilbudet. Registrer dig med den e-mail-adresse som du benytter hos spiludbyderen.
  • Spil præcis 200 kr. på Sevilla-Barcelona. Spillet skal være et 1×2-spil og skal sættes før kampstart som er lørdag d. 11. april kl. 20.00.
  • Hvis du taber på dit væddemål vil du i løbet af 72 timer modtage 200 kr. i form af en bonus. Bonussen skal gennemspilles seks gange til min. odds 1.80 før de er spillet fri.

Det med småt

  • Registrering til kampagnen for Sevilla-Barcelona-tilbuddet er nødvendig.
  • Kun singlebets på 1X2-markedet (vinderspil) på Sevilla-Barcelona kvalificerer til at modtage indsatsen retur.

Odds på kampen Sevilla-Barcelona

Spil på Sevilla-Barcelona her

Det er to mandskaber i kanonform, der støder sammen lørdag aften i Sevilla. Hjemmeholdet har vundet fem sejre i streg i den hjemlige La Liga, og dermed er holdet en seriøs bejler til Champions League- og Europa League-pladserne. Sevilla er et af rækkens bedste hjemmehold (11-4-0), og dermed er der tale om lidt af en manddomsprøve for Luis Enriques’ tropper. Barcelona fører rækken og har vundet 30 af sine seneste 33 spillede kampe i alle turneringer.

Se eksperterne fra Unibet; Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal give deres bud på den spændende kamp på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Sevilla-Barcelona spilles lørdag d. 11. april kl. 20.00 og kan ses direkte på Canal 9. Kampen kan også streames ganske gratis på Unibet og Bet365.

Besøg NordicBet og få 200 kr. i bonus ved at spille på Sevilla-Barca