Spil på Superligaen og få freebet til Europa League-finalen

Spil på Superligaen og få freebet til Europa League-finalen

Spil på Superligaen og få freebet til Europa League-finalen. Det er tilbuddet som spiludbyderen NordicBet er klar med her i Pinsen. Spil 100 kr. på en af mandagens fire Superliga-kampe, og du får et 100 kr. freebet til onsdagens Europa League-finale mellem Dnipro og Sevilla. Tilbuddet er ganske nemt og hurtigt at få fat på, så giv det et skud og få noget gratis Europa League-action onsdag aften.

 

Spil på Superligaen og få 100 kr. freebet

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot hoppe videre til næste punkt.
  • Gå til kampagne-siden for denne promo. Kampagnen hedder “Få 100 kr. freebet til Europa League-finalen”. På kampagnesiden skal du tilmelde dig med den e-mail-adresse, som du benytter hos spiludbyderen.
  • Sæt et single-væddemål på præcist 100 kr. på en Superliga-kamp mandag d. 25. maj. Du bestemmer selv hvilken kamp, men spillet skal være et 1X2-spil og sættes før kampstart.
  • Du vil uagtet resultatet af ovenstående Superliga-væddemål modtage et freebet på 100 kr., som kan benyttes til at spille på Europa League-finalen Dnipro – Sevilla onsdag d. 27. maj.

Spil på Superligaen her

Det med småt

  • Registrering til kampagnen er nødvendig.
  • Gevinster som følge af freebettet skal omsættes én gang til odds 1.8.
  • Dit freebet kan kun benyttes på Europa League-finalen Dnipro – Sevilla onsdag d. 27. maj.

Spil på Superligaen

Spil på Superligaen mandag d. 25. maj og få et freebet på 100 kr. til Europa League. Du kan vælge mellem nedenstående Superliga-kampe. Der er ikke meget andet at spille for end vigtige tv-penge for de otte involverede klubber, men ikke desto mindre vil vi få nogle motiverede hold at se i aktion. De nykårede mestre fra FC Midtjylland har en fantastisk hjemmebane-rekord at forsvare – holdet har vundet alle sæsonens 15 hjemmebanekampe – og hvem vil ikke gerne udbygge den rekord imod netop Brøndby? Alle kampene vises direkte på dansk tv fra kl. 13.00.

Spil på Superligaen mandag og få et freebet til onsdag

…Når du har spillet 100 kr. på en af ovenstående Superliga-kampe får du et freebet til årets Europa League-finale, som overraskende nok står mellem ukrainske FC Dnipro og spanske Sevilla. Sevilla er storfavoritter imod den ukrainske overraskelse, som bl.a. har slået Napoli, Club Brügge og Ajax Amsterdam ud. Kampen spilles onsdag aften kl. 20.45 i Warszawa i Polen og kan ses direkte på Canal 9.

Odds på Europa League-finalen mellem Dnipro og Sevilla

Spil på Superligaen her

Spil på Superligaen og få 100 kr. freebet til Europa League-finalen