Spil på UFC og vind en tur til Las Vegas

Spil på UFC og vind drømmetur for to til Las Vegas

Spil på UFC (Ultimate Fighting Championship) og vind en drømmetur for to til Las Vegas. UFC er blevet det helt store indenfor kampsport, og selvfølgelig kan man spille på de mange spændende og blodige kampe hos spiludbyderne. Unibet er en af disse, og den skandinaviske bookie giver dig nu chancen for at vinde en tur til Las Vegas for at opleve et UFC-show. Det er ganske nemt at deltage i konkurrence, og samtidig får man et 150 kr. risikofrit væddemål oven i hatten.

Sådan deltager du i konkurrencen om en UFC-tur til Vegas

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto hos spiludbyderen kan du blot skippe dette punkt og gå videre til næste.
  • Log ind på din Unibet-konto. Gå til kampagne-siden for dette tilbud. Tilbuddet hedder “Spil på UFC og vind en pakke”. På kampagnesiden skal du tilmelde dig promoen.
  • Spil for 75 kr. på en eller flere UFC-kampe (min. odds 1.60). Du optjener et lod til lodtrækningen for hver gang du omsætter for 75 kr. på et UFC-væddemål.
  • Når du har sat dit UFC-spil vil du efter kampagnens udløb samtidig modtage et risikofrit væddemål på 150 kr.
  • Du deltager nu i lodtrækningen om en pakke indeholdende flybilletter tur/retur til Las Vegas, fem overnatninger på hotel og billetter til UFC Fight week. Pakken er for to personer.

Spil på Ultimate Fighting Championship her og vind drømmerejse

Det med småt

  • Kampagnen løber i perioden fra mandag d. 11 maj til og med søndag d. 31. maj kl. 23.59.
  • Du optjener et lod for hver gang du omsætter for 75 kr. på et UFC-væddemål, men du kan kun optjene ét risikofrit væddemål á 150 kr.
  • Alle singler, kombinationer, pre-match og live bets tæller med i kampagnen. Husk dog minimum til odds 1.60.

Spil på UFC og vind drømmerejse for to til Vegas

Den populære spiludbyder Unibet tilbyder et solidt udvalg af UFC-odds. Du kan både spille på vinder af kampen, i hvilken omgang den afgøres og hvordan den afgøres. Spiludbyderen kører samtidig med ovenstående kampagne en UFC-leaderboard-promo, hvor spilleren med det højeste odds vinder en lignende tur for to til Vegas. Vi kan dog ikke anbefale vores læsere, at deltage i en “højeste-odds-vinder”-promo – det er der ikke meget værdi i. Du kan læse mere om denne kampagne på spiludbyderens hjemmeside, hvis du alligevel finder det fristende.

Spil på fighting hos Unibet og vind drømmetur for to personer til Vegas