Spil risikofrit på dansk sejr i håndbold-VM

Spil på dansk sejr i håndbold-VM ganske uden risiko

Spil risikofrit på dansk sejr i håndbold-VM. Spiludbyderen Unibet giver dig lige nu muligheden for at spille på Danmark i håndbold-VM – og du kan IKKE tabe på dette tilbud. Spil 100 kr. på dansk sejr i håndbold-VM (1X2) og skulle danskerne ikke vinde kampen, så får du 100 kr. retur i cool cash uden gennemspilskrav. Det betyder, at dette tilbud er helt og aldeles uden risiko for dig. Læs nedenfor hvordan du får fat i det lækre tilbud.

Sådan får du et risikofrit spil på dansk sejr i håndbold-VM

  • Opret en konto hos Unibet. Hvis du allerede har en konto, kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Tilmeld dig på kampagnesiden for et risikofrit spil på dansk sejr i håndbold-VM. Den finder du lige her.
  • Spil minimum 100 kr. på at Danmark vinder over næste modstander (1X2). Både pre-match og live bets tæller med.
  • Vinder Danmark kampen (1X2), så vinder du og får din gevinst udbetalt straks efter kampen. Vinder Danmark ikke kampen, så indsættes der 100 kr. på din spilkonto efterfølgende hverdag kl. 18.00. Der er INGEN gennemspilskrav på en evt. refundering.

Spil på Danmark her

Det med småt

 • Tilmelding til kampagnen er nødvendig.
 • Tilbuddet gælder til alle Danmarks kampe under håndbold-VM.
 • Du kan maksimalt modtage refundering for ét spil til 100 kr. pr. kamp. Til gengæld gælder tilbuddet for alle Danmarks kampe under VM i håndbold.

Husk også at Unibet livestreamer alle kampene fra håndbold-VM kvit og frit. Så er du i den situation at du ikke kan se kampene på enten DR1 eller TV2, så kan du altså se med hos spiludbyderen uden at skulle op med muldvarpeskindet. Hvis du er til gratis live streaming, så er Unibet et must-have i din bookie-portefølje. Spiludbyderen livestreamer bl.a. også Bundesligaen, 2. Bundesliga, Championship, Serie A, La Liga, Ligue 1 og NBA-basket. Ja, dette er blot et meget lille udvalg af de rækker og sportsgrene som du kan se ganske gratis.

Australian Open som netop er startet kan du naturligvis også følge på livestreamen, og det kræver som altid kun at du har penge på din konto. Minimumsindskuddet er blot 80 kr., så de fleste kan være med.

Unibet er lige nu på banen med en af markedets eneste 200% bonusser. Du får 200% velkomstbonus op til 2.000 kr. Det betyder, at hvis du indsætter 1.000 kr. får du 2.000 kr. i bonus. Bonussen skal blot gennemspilles seks (6) til minimumodds 1.40. Det gør denne bonus til markedets allerbedste i vores øjne. Læs mere om bonussen her.

Lige nu: Få et risikofrit 100 kr. spil på mobilen hos populære Unibet