Spil uden risiko på håndbold-EM: 100 kr. uden gennemspilskrav

Spil uden risiko på EM i håndbold

Spil uden risiko på håndbold-EM. Spiludbyderne vælter sig i gode tilbud under dette års EM-slutrunde i Polen. NordicBet er fremme i skoene med et særdeles lækkert tilbud. Få et 100 kr. live freebet på håndbold-EM. Hvis du taber dit livebet får du indsatsen refunderet uden gennemspilskrav.

Spil uden risiko på håndbold-EM i Polen

  • Opret en konto hos spiludbyderen NordicBet. Hvis du allerede har en konto kan du blot gå videre til næste punkt.
  • Log ind på din spilkonto. Hvis du har minimum 100 kr. på din konto kan du drage nytte af tilbuddet. Gå til livebetting-sektionen på hjemmesiden eller i app’en. Dit risikofrie 100 kr. livebet bliver aktivt ved at klikke i den blå boks på spilkuponen inden du placerer dit væddemål.
  • Dit risikofrie livebet kan bruges på livebetting til ethvert odds. Det kan placeres som en single eller som del af et kombibet.

Få gratis live action på EM-slutrunden her

Det med småt

  • Hvis du taber dit væddemål, vil du straks få dine penge tilbage uden nogen omsætningskrav.
  • Hvis du vinder dit væddemål, vil hele beløbet inklusiv indsatsen blive udbetalt. Der er et omsætningskrav på én gang (hele beløbet minus indsatsen) til mindst odds 1.80 inden for 14 dage.

EM-slutrunden i Polen har allerede set den første håndfuld overraskelser, og derfor kommer et risikofrit livebet naturligvis ganske belejligt. Du bestemmer naturligvis selv det odds du spiller dit freebet på, men vi anbefaler, at du går efter et odds i den højere ende. Der er et omsætningskrav på overskuddet, og det giver derfor næsten ikke mening at spille sit bet til f.eks. odds 1.20. Husk at hvis du taber dit bet, så får du hele indsatsen refunderet, så dette er en gylden mulighed for at få et spil uden risiko på en høj-oddser.

Håndbold-EM 2016 bliver afholdt i perioden 15. – 31. januar i Polen. Du kan se alle Danmarks kampe på TV2.

Få 100 kr. live freebet på håndbold-EM hos NordicBet