Spilforslag: Årets fodboldspiller (Dansk Fodbold Award)

Bliver Kasper Schmeichel Årets Fodboldspiller?

Spil: Specialspil
Variant: Hvem bliver årets fodboldspiller 2016
Spilstop: Mandag d. 20. marts 2017 kl. 20.00
Spilforslag: Kasper Schmeichel
Odds: 1.50 hos Danske Spil
TV: Kanal 5

Mandag d. 20. marts løber Dansk Fodbold Award af stablen i et tv-transmitteret show fra Forum Horsens. Hædersfesten er arrangeret af DBU og Kanal 5, og naturligvis kan man spille på hvem der løber med priserne. Vi er klar med et spilforslag i kategorien “Årets fodboldspiller”.

Der er fire kandidater til at vinde kategorien “Årets Fodboldspiller”. Kasper Schmeichel, Christian Eriksen, Thomas Delaney og Andreas Christensen er alle nomineret til den fornemme pris. Vi er ret sikre på, at Kasper Schmeichel stikker afsted med prisen til flotte odds 1.50 hos DS.

Kasper Schmeichel vandt tidligere på året prisen som “Årets Fodboldspiller 2016” ved Sport 2016 i Herning, og den bedrift bør han gentage senere på måneden. Dengang var det Spillerforeningen, der stod bag kåringen, og dermed hans med- og modspillere i Danmark. Ved Dansk Fodbold Award er det de danske fans, der bestemmer hvem der løber med titlen, og vi tror ikke at det ændrer noget synderligt.

Kasper Schmeichel havde et fremragende 2016. Han blev sensationelt mester med Leicester City, og på landsholdet fik han med seks kampe slået fast at han er det klare førstevalg. Leicester har haft en katastrofesæson indtil videre, men det er værd at bemærke, at klubben faktisk leverede en ganske godkendt indsats i Champions League i efteråret. Kasper Schmeichel var også inddirekte årsagen til at FC København kun fik et enkelt point imod det engelske mesterhold.

Christian Eriksen havde også et flot 2016. Efterårssæsonen var dog noget under niveau for Tottenham-spilleren. Tottenham sluttede også sidste sæson af på katastrofal vis, og selv om helhedsbilledet af fynboens 2016 er positivt er det slet ikke i Kasper Schmeichel-klassen.

Thomas Delaney er kæmpefavorit til at blive årets Superliga-spiller. Den tidligere FCK-spiller havde et forrygende 2016 for FC København i Superligaen og i Champions League. Til Delaneys fordel tæller, at han spillede hele ni landskampe i 2016, og efterhånden har etableret sig som stamspiller under Åge Hareide.

Andreas Christensen bør ikke have nogen reel chance for at vinde titlen for 2016. Gladbach-talentet, som er udlejet fra Chelsea, har haft en ret dårlig start på denne sæson, og han vinder ikke denne titel udelukkende på et stærkt forår i Bundesligaen.

Samlet set er det svært at se, hvorfor ikke Kasper Schmeichel skulle blive Årets Fodboldspiller 2017. Han har præsteret fænomenalt i Leicesters mesterskabssæson, og selv i efteråret har han skilt sig ud som en af holdets klart bedste. I forhold til Delaney må man også sige, at det naturligvis må tælle til Schmeichels fordel at niveauet i den engelske Premier League er klart højere end i den hjemlige Superliga. Præstationen er alt andet større uanset om man ser på det individuelt eller med kollektive briller. Thomas Delaney kan kun vinde denne kåring, hvis alt for mange FCK-fans bakker deres tidligere anfører op. Delaney løber sandsynligvis med titlen som “Årets Superliga-spiller” (odds 1.03), og så bør alle være glade. Det en fan-afstemning, og det i sig selv må være eneste risikofaktor for dette spil.

Årets Fodboldspiller – odds

Spil på Årets Fodboldspiller ved Dansk Fodbold Award 2017

Danske Spil er klar med odds 1.50 på Kasper Schmeichel. Unibet og 888Sport giver 1.33 efter begge at have været oppe i 1.40 tidligere onsdag.

Årets Fodboldspiller – TV2.dk poll

Sidste år havde TV2.dk nedenstående poll på hjemmesiden, og noget tyder på at Kasper Schmeichel også havde stor opbakning blandt de mere end 7.500 TV2-brugere. Det skal dog siges at denne poll ikke var i forbindelse med DFAs kåring, men Divisionsforeningens egen kåring. Spil på Årets Fodboldspiller hos Danske Spil - Kasper Schmeichel er storfavorit

Årets fodboldspiller – Twitter-poll

Mandag d. 6. marts – altså for blot nogle dage siden – havde Oddset nedenstående poll på deres Twitter-profil. Også her fører Kasper Schmeichel stort til trods for relativt mange FCK-fans på linjen.

På Oddsets Twitter-profil er Kasper Schmeichel favorit til at blive Årets Fodboldspiller

Priser ved Dansk Fodbold Award 2017

 • Årets Kvindelige Spiller
 • Oddset Årets Mandlige Spiller
 • Årets 3F Ligaspiller
 • Årets Alka Superligaspiller
 • Årets Kvindelige Talent
 • Langelænder Årets Mandlige Talent
 • Årets Træner
 • Årets Dommer
 • Årets Fodboldklub
 • Carlsberg Årets Mål
 • Fodboldens Hall of Fame
 • En Del af Noget Større-prisen (uddeles ikke under tv-showet)

Hvis du har lyst til at se showet i Forum Horsens kan du købe billetter her.

Hvis du endnu ikke har en konto hos landets største spiludbyder, så tag et kig på vores anmeldelse og den attraktive velkomstbonus.

(Artikelfoto: Ronnie Macdonald / Flickr)

Besøg Oddset / Danske Spil og få lækker 100% bonus – op til 500 kr.