Spilforslag: Arsenal-Chelsea

Optakt og spilforslag til London-braget Arsenal-Chelsea

Liga: Premier League
Kamp: Arsenal-Chelsea
Kampstart: Søndag d. 24. januar kl. 17.00
Spilforslag: 1-tal
Odds: 2.02 hos Unibet
TV: TV3 Sport 2

Søndag eftermiddag er der klassisk London-opgør i Premier League, når titelkandidaterne Arsenal tager imod lokalrivalerne fra Chelsea. Vi varmer op til slaget om London med optakt og spilforslag.

Arsenal er helt med fremme hvor det sker i denne sæson. Sammen med Manchester City er The Gunners de helt store favoritter til at vinde titlen, og det er da også et hold med medvind, der søndag eftermiddag træder ind på Emirates Stadium i Nordlondon. Holdet har kun tabt én af de seneste tolv kampe i denne sæson, og det var nederlaget til Southampton på Boxing Day.

De forsvarende mestre fra Chelsea har gang i en katastrofal sæson, hvor man nærmest ikke kan finde ud af om spillet eller pointhøsten har været værst. Holdet ser ud til igen at score mål efter Guus Hiddink overtog managersædet, men resultaterne er kun blevet marginalt forbedret – hvis overhovedet.

Derfor vinder Arsenal

Arsenal er ganske hjemmestærke i denne sæson. 7-2-1 hedder statistikken efter ti kampe, og det er kun Manchester City der har gjort det bedre. Chelsea er tilsvarende dårlige på udebane i denne sæson. 2-3-5 lyder den lidet flatterende udebane-statistik for de forsvarende mestre.

Özil er tilbage for Arsenal, og han kan være manden der har nøglen til Chelseas berømte bus – der måske er blevet parkeret lidt efter Mourinhos afgang. Arsenal står desuden også til at få Alexis Sanchez tilbage, og han kan om ikke andet være en god indhopper senere i kampen. Det forventes ikke at chileneren starter inde. Eden Hazard forventes tilbage for udeholdet, men spørgsmålet er hvilken form han er i.

Få risikofrit 200 kr. spil på Arsenal-Chelsea

Chelseas forsvar ser ud til at sejle i denne sæson. Holdet har bl.a. lukket fem mål ind i de seneste to kampe, og det trods alt imod Everton og West Bromwich. Noget kunne tyde på at de får svært ved at holde Giroud, Walcott, Özil og de andre offensive kræfter hos Arsenal fra fadet over 90 minutter. Det er heller ikke sådan at Terry, Ivanovic og Zouma er jordens hurtigste forsvarsspillere, og de kan få det svært imod Arsenals små vævre teknikere.

Arsenal må have en mental fordel. Selvtilliden kan ikke være så god hos Chelsea efter en række skuffende resultater, og hjemmeholdet spiller trods alt for Premier League-titlen. Chelsea kan ikke nå meget i ligaen, og spørgsmålet er om ikke fokus allerede er lagt på Champions League-turneringen. Det er en kamp som ingen af holdene under nogen omstændigheder vil tabe, men Chelsea har trods alt mindst at tabe.

Arsenal: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Walcott, Ozil, Campbell og Giroud

Chelsea: Courtois, Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta, Matic, Mikel, Willian, Fabregas, Pedro og Costa

Vi spiller Arsenal-sejr til 2.02 hos Unibet. Når man får pengene dobbelt op på en af titelfavoritterne på hjemmebane, så slår man ganske enkelt til. Chelsea har spillet rystende dårligt nærmest uden undtagelse, og i sidste runde var de utroligt heldige med at få point imod Everton hjemme på broen. De to hold har spillet meget forskelligt i denne sæson, og ser man bort fra navnene på de to hold – og hvor stor en klub Chelsea jo er – så er det altså Arsenal som har momentum. Det kunne godt gå hen og blive en taktisk affære med hjemmeholdet som den boldbesiddende part, og Chelsea ganske afventende med masser af folk bag bolden. Holdet parkerer ikke bussen på samme måde som under The Special One, men kvaliteten af spillet på banen er bestemt ikke blevet meget bedre. Vi tror på en smal Arsenal-sejr over lokalrivalerne.

Arsenal-Chelsea odds fra Unibet

Optakt og spilforslag til Arsenal-Chelsea

Spiludbyderens faste ekspertpanel – Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal – diskuterer i nedenstående to videoer London-braget mellem Arsenal og Chelsea.

Arsenal-Chelsea optakt

Arsenal-Chelsea spilforslag

Spiludbyderen Betsafe er klar med et lækkert tilbud til alle, som gerne vil have lidt ekstra spænding på storkampen på Emirates Stadium. Få et risikofrit spil for 200 kr. på Arsenal-Chelsea – uden gennemspilskrav ved refundering.

London-braget Arsenal-Chelsea spilles søndag d. 24. januar 2016 kl. 17.00. Kampen kan ses på Viasat-kanalen TV3 Sport 2.

(Artikelfoto: DSanchez17 / Flickr)

Få dit første spil på mobil eller tablet hos Unibet ganske uden risiko