Spilforslag: Bayern München – Schalke 04

Spilforslag: Bayern-Schalke
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Liga: Bundesligaen
Kamp: Bayern München – Schalke 04
Kampstart: Lørdag 1. marts kl. 18.30
Spilforslag: Bayern vinder (0-1) 1-tal
Odds: 1.52 hos Unibet & Bet365
TV: Vises direkte på Eurosport 2

FC Bayern München er stærkt kørende i både Bundesligaen og Champions League, og har efter 22 kampe i den hjemlige liga endnu til gode at tabe. Faktisk har de vundet 14 kampe i streg og 20 i alt, og en målscore på imponerende 61-9 taler sit tydelige sprog. På hjemmebanen Allianz Arena ser statistikken endnu mere overbevisende ud. 11 sejre ud af 11 mulige, og en målscore på 32-5. Lige så imponerende er det, at Manuel Neuer og hans forsvarskollegaer ikke har lukket mål ind i seks kampe i streg.

Bayern kan til kampen imod Schalke 04 stille i stærkeste opstilling på nær Thomas Müller, som er ude med en mindre skade. Han forventes dog klar i løbet af en uges tid.

Schalke 04 er også ganske godt kørende i Bundesligaen. Klubben fra Ruhr-distriktet indtager en godkendt fjerdeplads, mens man er godt og grundigt på vej ud af Champions League. Onsdag aften blev det til en snitter af rang, da Real Madrid tog fra Veltins Arena med en overbevisende 6-1 sejr. I fredags blev det yderst skuffende kun til 0-0 hjemme i Gelsenkirchen imod Mainz. En kamp hvor Mainz nemt kunne være taget afsted med alle tre point. Inden da havde man faktisk formået, at vinde fire kampe i streg i Bundesligaen imod blandet modstand. Man kan godt sige, at Schalke har fået en flot start på “die Rückrunde”, men den seneste uge må have gjort ondt på selvtilliden.

Schalke kan ikke stille i stærkeste opstilling, og må definitivt undvære centerforsvarer Felipe Santana (fast). Derudover er der tvivl om Kevin-Prince Boateng (fast/midtbane), Roman Neustädter (fast/defensiv midt) og Sead Kolasinac (forsvar/fast). Til gengæld bør profilen Julian Draxler snart være i omdrejninger, og har fået spilletid de seneste par kampe.

Bayern har vundet de seneste syv indbyrdes opgør med mere end 1 pind: (0-4, 4-0, 0-5, 0-2, 2-0, 0-2, 4-1).

Vi mener at Bayern er et spil værd, og vælger handikap-varianten (0-1) til odds 1.52 hos Unibet. Det er der flere årsager til. Bayern krøller al modstand sammen pt., og intet tyder på, at Schalke bliver en undtagelse. Pep og co. tager alle kampe seriøst, og spillerne ved, at der sidder fuldgyldige erstatninger klar til at tage over, hvis man tager sig en fridag. Schalke skal forsøge at rejse sig efter en historisk lussing, og kampen må alt andet lige sidde i både ben og sind. Derfor er en kamp imod målmaskinen Bayern på Allianz Arena den værst tænkelige modstander, og hvis Schalke kan slippe fra München med et hæderligt nederlag er det godkendt. Det er ikke til at komme uden om at der er klasseforskel på de to mandskaber, og tabellen lyver en smule. Schalke er spillemæssigt ikke et tophold pt., og uanset hvad er Bayern af en helt anden kaliber.

Schalke behøver ikke at få en gigantlussing som i onsdagens Champions League-kamp, men 2-3 mål kommer de formentligt til at lukke ind imod en sprudlende Bayern-offensiv. Oftest er det faktisk imod relativt gode modstandere, at der er mest værdi i at vælge et handikap-spil, og at få forrentet sine penge 50% via en to-måls sejr til Bayern er godkendt. Vi vurderer, at Bayern slår handikappet, og tager imod 1.52 hos Unibet og Bet365.

Læs vores anmeldelse af Unibet.

Tilmeld dig som kunde hos Unibet.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk