Spilforslag: Chelsea slår Villa

Chelsea

Chelsea tager i aften imod Aston Villa i Premier League, og vi tror at hjemmeholdet trækker sig sejrrigt ud af det opgør.

Chelsea og Mourinho fik en god start på sæsonen i søndags med en habil 2-0 sejr over upåagtede Hull. Umiddelbart ikke det store resultat, men cifrene lyver alligevel lidt. Chelsea burde have vundet klart større, og bl.a. tillod Frank Lampard sig at brænde straffe. Nu gælder det Aston Villa i en kamp, som er blevet rykket frem pga. Chelseas deltagelse i UEFA Super Cuppen senere på måneden. The Special One kan stille med stærkeste trup, og kun David Luiz er der spørgsmålstegn ved. Han spillede dog heller ikke i weekenden.

Aston Villa overraskede alle ved at vinde 3-1 over Arsenal på Emirates. En præstation der vidner om at man skal tage holdet seriøst, men også denne kamp lyver lidt om kampens udvikling. Arsenal var ret uheldige med ikke at komme yderligere foran ved stillingen 1-0, og en dum udvisning gjorde det bestemt ikke nemmere. Uden at forklejne Villas præstation, så var ALT imod Arsenal i den kamp, og vi har svært ved at se Birmingham-klubben gentage svendestykket på Stamford Bridge. Villa kan ikke have alle marginalerne med sig igen, og vi tror at heldet slipper op i mod en væsentlig stærkere modstander.

I sidste sæson endte det tilsvarende opgør 8-0 til Chelsea, og selv om aftenens kamp ikke ender med så overbevisende cifre, så er vi ret sikre på at Chelsea lige har det ekstra gear. Villas sejr over Arsenal har helt sikkert betydet, at de ikke bliver undervurderet i de næste par kampe, og samtidig kan Villas selvtillid hurtigt forsvinde, hvis man tænker alt for meget på sidste sæsons katastrofekamp på Stamford Bridge. Chelsea har generelt et godt tag på Villa, og det er heller ikke mere end tre sæsoner siden de vandt 7-1 i en lignende kamp.

Spilforslag: 1.29 er ikke mere end til den hule tand, men vi spiller sikkert i dag og er ret sikre på at Chelsea hiver sejren i land.

Odds på Chelsea-sejr:

Betfair 1.30

Bet365 1.29

Unibet 1.28

Kampen vises direkte på TV3 2 fra kl. 20.45