Spilforslag: FC København – FC Midtjylland

Spilforslag: FC København - FC Midtjylland
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Liga: Superligaen
Kamp: FC København – FC Midtjylland
Kampstart: Søndag 2. marts kl. 19.00
Spilforslag: FC København vinder – 1-tal
Odds: 1.80 hos Bet365
TV: Vises direkte på TV3 Plus

Søndag er der topopgør i den danske Superliga. Mesterskabsfavoritterne fra FC København tager imod rækkens dukse fra FC Midtjylland i et opgør, der meget vel kan give en kraftig indikation på, hvor mesterskabet skal havne. Vi tror på, at hjemmeholdet vinder til flotte odds 1.80.

FC København lagde skuffende ud med kun at få 1-1 hos AGF i Aarhus, og den sene udligning fra hjemmeholdet var en streg i regningen for et hold, der er fem point efter søndagens modstander. Hjemvendte Cornelius ser allerede nu ud til at være en markant forstærkning, og offensiven med Vetokele virker til at fungere godt. I kampen mod århusianerne var FCK faktisk ret uheldige med ikke at score flere gange, og det bliver formentligt ikke offensiven, der bliver FCKs akilleshæl i foråret. Nicolai Jørgensen er tilbage efter en mindre skade, og FCK-profilen kan få sæsondebut for løverne.

FC Midtjylland tabte 2-1 i forårspremieren i Odense, og det var lidt stik imod spil og chancer. Superligaens førerhold gav comeback til Jakob Poulsen, og han kan gå hen og blive en stor profil i foråret. Noget kunne også tyde på, at FCM har brug for en stærk mand på en lidt tynd midtbane. Sylvester Igboun er fortsat ude med karantæne, og Danny Olsens afgang til AGF er i vores øjne en kæmpe svækkelse af midtbanen. Petter Andersson og Eyjolfur Hedinsson er stadig ikke klar, og Femi er heller ikke i omdrejninger endnu. Dermed ser det ud til at blive en noget tynd midtbane, der stiller til kamp i Parken. Kolja Afriyie og Marco Larsen døjer begge med skader, og de er muligvis også ude af søndagens topbrag.

Vi vurderer, at FC København er et bedre hold end de midtjyske gæster – og specielt tidspunktet taget i betragtning. FCK havde før premieren vundet fire træningskampe i streg over ganske habile modstandere, og holdet virker faktisk allerede ret godt kørende. Anderledes skidt har det set ud for FCM, som har spillet halvskidt, og stadig mangler nogle markante profiler. På en god dag kan FCMs startellever godt hamle op med FCK, men uden 3-4 profiler ser det svært ud. FCK er næsten tvunget frem på banen, og det kan naturligvis give blottelser bagude. Omvendt så ser FCMs midtbane lidt tung ud uden kontra-specialisterne Igboun og Danny O, så unge Sisto må træde i karakter i kontraspillet.

Indbyrdes har FCM det historisk set svært i hovedstaden. FCK har vundet 7 af de seneste 8 opgør i Parken, og vi skal hele seks år tilbage for at finde seneste midtjyske sejr.

Vi tror at FCK henter alle tre point i topkampen, og takker ja til odds 1.80 hos Bet365. De andre spiludbydere på markedet ligger helt nede i intervallet 1.64 – 1.70, så vi vurderer at Bet365 er lige en anelse for rundhåndet i denne omgang. Unibet tilbyder 1.70, mens Oddset følger trop med 1.67.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk