Spilforslag: FC Midtjylland – FC Vestsjælland

Optakt og spilforslag til FC Midtjylland - FC Vestsjælland

Liga: Superligaen
Kamp: FC Midtjylland – FC Vestsjælland
Kampstart: Søndag d. 28. september kl. 14.00
Spilforslag: 1-tal
Odds: 1.60 hos Unibet
TV: Canal 8

Superligaens duks FC Midtjylland tager søndag imod FC Vestsjælland i dagens tidlige kamp. Vi tror at rækkens bedst spillende hold hiver endnu en sejr i land, og spiller derfor på en hjemmesejr lige på til odds 1.60.

FC Midtjylland fører rækken, og har indtil videre gjort en pæn figur i årets Superliga. I sidste runde blev der dog kastet grus i maskineriet, da man på kunstgræsset i Farum ikke lykkedes med at få point med hjem. Nederlaget til FCN betyder, at midtjyderne blot er ét enkelt point foran Randers og to foran netop FCN. På hjemmebanen i Herning har holdet været ganske suverænt, og har efter fire kampe 12 point og en målscorer på 11-4. Spillet har til tider været ganske overbevisende, og i skrivende stund er FCM favoritter hos bookmakerne til at vinde mesterskabet.

FC Vestsjælland ligger ikke overraskende i den tungere ende af ligaen. Spillet har været ret svingende, og holdet har udviklet en enten-eller-stil i denne sæson. 3-1-4 lyder statistikken indtil videre, og to af sejrene har faktisk været imod OB og Silkeborg – to hold som bestemt ikke imponerer for tiden. Sidste uges hjemmesejr over et uengageret AaB-hold må dog give lidt selvtillid, og det får man brug for på udebane imod rækkens førerhold. Holdet har tabt alle fire udekampe i denne sæson, og det er et problem som træneren allerede har været ude og italesætte.

FCM-træner Riddersholm har udtaget en trup, der byder på gensyn med to af de helt store profiler; bomberen Morten “Duncan” Rasmussen og midtbanestyrmanden Petter Andersson. Det er naturligvis en kæmpe fordel for midtjyderne at kunne råde over disse to profiler igen, men de forventes faktisk begge at starte på bænken til fordel for henholdsvis Urena og Sparv. Anfører Kristian Bak er stadig ude med en skade, og det samme er forsvarskollegaen Jim Larsen. Larsen erstattes af Francis Dickoh. Alt i alt peger pilen den positive vej, og ser man bort fra Bak er spørgsmålet, om man ikke kan stille med sin absolutte A-kæde.

Michael Hansen råder i modsætning til Riddersholm over en trup, hvor skader til profilerne kan være skæbnesvanger. Til søndagens kamp forventes Thiago og Tshibamba tilbage, mens man stadig er uden Michael Lumb, Thomas Villadsen og Anders Randrup. Ikke de store ændringer at melde fra Slagelse, så vikingerne kan stille op i en ganske fornuftig og forventelig opstilling.

Ligaens bedste offensiv møder et af de traditionelt mest kompakte og defensivt stærke hold i rækken, og det lugter af en intens affære. Sisto, Igboun og Duncan er et skræmmende offensivt trekløver for midtjyderne og med 11 mål i fire hjemmekampe indtil videre virker det usandsynligt, at sjællænderne kan holde FCM fra fadet. Selv om FC Vestsjælland har udviklet et ry for at stå godt på banen, så er holdet faktisk det hold der har lukket flest mål ind i denne sæson. Ove Pedersens stramme defensiv fra sidste sæson er løsnet lidt op under Michael Hansen, og umiddelbart virker det ikke til at være en ubetinget succes.

FC Midtjylland har overtaget i de indbyrdes opgør, og har vundet de to seneste kampe. I maj vandt de det tilsvarende opgør med 3-1. Se highlights i nedenstående video.

Vi forventer at rækkens bedste offensiv klarer ærterne imod ligaens mest usikre forsvar pt. Vestsjælland er bestemt ikke en walk-over kamp, men vi forventer at de ambitiøse midtjyder henter en sejr. Odds 1.60 spilles hos Unibet. Betsafe tilbyder legeledes 1.60, mens Bet365 er helt nede i 1.53.

FC Midtjylland-truppen

1. Lasse Heinze, 3. Tim Sparv, 7. Jakob Poulsen, 8. Petter Andersson, 9. Morten ‘Duncan’ Rasmussen, 11. Marcos Ureña, 14. Jakob Haugaard, 15. Jesper Lauridsen, 18. Erik Sviatchenko, 19. Marco Larsen, 20. Francis Dickoh, 26. Patrick Banggaard, 27. Pione Sisto, 28. André Rømer, 33. Paul Onuachu, 36. Rilwan Hassan, 43. Izunna Uzochukwu og 44. Sylvester Igboun.

FC Vestsjællands trup er endnu ikke offentliggjort.

Se højdepunkter fra seneste møde i maj

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få velkomstpakke med bl.a. bonus og gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus