Spilforslag: FCK-AGF

Vi varmer op til FCK-AGF med optakt og spilforslag

Liga: Superligaen
Kamp: FCK-AGF
Kampstart: Søndag d. 23. august kl. 18.00
Spilforslag: 1-tal
Odds: 1.51 hos Betfair
TV: TV3+

Søndag aften tager FC København imod oprykkerne fra AGF i Superligaen. Vi tror at københavnerne bliver en for stor mundfuld for de hvide fra Aarhus.

FCK er igen i år storfavoritter til at løbe med mesterskabet, og pt. ser det da også ud til at Ståles tropper lever nogenlunde op til favoritværdigheden. Godt nok har holdet kun vundet to af fire kampe, men den ene uafgjort var trods alt imod FCM i Herning. Kun i hjemmekampen imod FC Nordsjælland leverede holdet en sløj indsats – dette skyldtes dog i høj grad en tidlig udvisning, men ellers har spillet været ganske solidt uden at være sprudlende. Efter europæisk exit har holdet alle muligheder for at satse på den hjemlige liga, og det kan være en stor fordel for et hold, der traditionelt har haft svært ved at have mange bolde i luften. Offensiven ser igen i år ud til at have visse indkøringsproblemer, mens midtbane og forsvar ser fornuftige ud. Det til trods har holdet i nyindkøbet Santander og Nicolai Jørgensen to af ligaens største profiler i front.

AGF har fået en overraskende god start på sæsonen – ikke mindst pointmæssigt. Faktisk har holdet fra smilets by lige så mange point som søndagens modstander (dog med en kamp mere spillet), og det er ganske overraskende. Spillet har muligvis ikke været lige så fornuftigt som tabellen indikerer, men det er nu engang ikke nemt at spille champagnebold som oprykker. Sejre over Brøndby og Randers har været med til at give aarhusianerne troen på succes i den bedste række. Ja faktisk, er det meget svært at få armene ned i evigt-entusiastiske Aarhus i disse dage.

Københavnerne har ikke mulighed for at stille med stærkeste opstilling. Benjamin Verbic, Pelle Nilsson, Bashkim Kadrii og Danny Amankwaa er alle ude med skader og Daniel Amartey er ude med karantæne. Det er naturligvis markante afbud, men kun Armartey må vurderes til at være stensikker starter af ovennævnte spillere.

AGF må undvære Daniel A. Pedersen, mens “Bødlen” Mate Vatsadze igen er klar. Derudover er der ingen ændringer for Wieghorsts tropper.

FCK-AGF: FCKs trup

1. Stephan Andersen
2. Tom Høgli
3. Ludwig Augustinsson
6. William Kvist
8. Thomas Delaney
10. Nicolai Jørgensen
11. Andreas Cornelius
13. Kris Stadsgaard
15. Mikael Antonsson
17. Kasper Kusk
19. Federico Santander
20. Christoffer Remmer
22. Peter Ankersen
24. Youssef Toutouh
25. Mathias ”Zanka” Jørgensen
28. Thomas Kaminski
34. Marcus Mathisen
36. Brandur Hendriksson

FCK-AGF: AGFs trup

1. Steffen Rasmussen
2. Dino Mikanovic
5. Alexander Juel Andersen
6. Daniel Christensen
7. Stephan Petersen
8. Jeppe Kjær
9. Danny Olsen
10. Kim Aabech
11. Jesper Lange
14. Ahmed Yasin
16. Jens Jønsson
17. Oskar Buur
18. Josip Elez
20. Elmar Bjarnason
21. Mate Vatsadze
22. Davit Skhirtladze
25. Adrián López
26. Morten Nordstrand
31. Thomas Hagelskjær

Vi tror at FCK har flere strenge at spille på. AGF har pointmæssigt leveret varen, men spillet har langtfra overbevist os om, at det er et tophold vi har med at gøre. FCK er stærkere på alle pladser, og vi forventer at københavnerne kører den hjem på fysikken og rutinen. AGF spiller med knapt så stor selvtillid ude, og en mere defensiv tilgang i Parken kan gå hen og gå galt. Læg dertil at for flere af AGF-spillerne er det første møde med nationalarenaen, og det tæller også i hjemmeholdets favør.

FCK har historisk set taget på AGF. Vi skal helt tilbage til 2009 før vi finder en aarhusiansk sejr over løverne. Vi forventer, at FCK kører denne kamp hjem med en sikker men komfortabel sejr på 1-0 eller 2-0. Største odds på hjemmesejr i FCK-AGF finder vi hos spillebørsen Betfair, der giver os odds 1.51.

FCK-AGF spilles søndag d. 23. august og kan ses direkte på TV3+.

(Billede: Kaspar Roelle / Flickr)

Besøg Betfair Sportsbook og få markedets bedste 1.000 kr. freebet