Spilforslag: HSV-Bayern München

HSV-Bayern München - optakt og spilforslag

Liga: Bundesligaen
Kamp: HSV-Bayern München
Kampstart: Fredag d. 22. januar kl. 20.30
Spilforslag: Under 3.5 mål
Odds: 1.62 hos Bet365
TV: Eurosport Danmark, ARD + live streaming på Bet365

Fredag aften starter den tyske Bundesliga op igen efter vinterpausen. Det er det traditionsrige Nord-Süd-derby mellem HSV og FC Bayern München, som tager hul på Rückrunden på Volksparkstadion i Hamburg. Vi tror at de to holder starter forsigtigt ud, og derfor går vi efter et spil på under 3.5 mål. Det får vi betalt med odds 1.62 hos Bet365.

HSV har gjort det overraskende godt i den første del af sæsonen. Holdet som måtte ud i play-off-kampe for at blive i Bundesligaen i sidste sæson, indtager en ganske godkendt 10.-plads. Der er ingen tvivl om at holdet er den bløde mellemvare i ligaen, og den traditionsrige klub fra nord har også skuffet i ualmindeligt mange sæsoner i træk. Efter en skuffende sidste sæson tog man afsked med særdeles rutinerede kræfter – bl.a.  Marcell Jansen, Heiko Westermann og Rafael van der Vaart – og ind er kommet spillere som Albin Ekdal, Aaron Hunt og Gōtoku Sakai. Indtil videre ser det ud til at den nordtyske klub har haft succes med generationsskiftet. Træneren hedder fortsat Bruno Labbadia, og han kommer på en svær opgave imod sin tidligere klub.

FC Bayern cruiser igen-igen imod endnu en Bundesliga-titel. Holdet fra Sydtyskland ligger på en suveræn førsteplads, og samtlige eksperter har meget svært ved at se nogen overhale Pep Guardiolas tropper i foråret. Kun Borussia Dortmund har momentvis klassen til at følge med, men der skal ske mirakler, hvis ikke Bayern skal vinde sit fjerde Meisterschale i streg. Man kan godt argumentere for, at suveræne Bayern er blevet lidt for stærke i den hjemlige liga, og hvis spændingen skal bevares i en ellers superfed og underholdende Bundesliga skal der snart til at ske noget markant. Lad os håbe at HSV allerede gør noget ved spændingen fredag aften.

HSV har spillet halvsløjt i træningskampene i optaktsfasen. Masser af eksperimenter og skuffende nederlag er det blevet til for træner Labbadia. Tre nederlag i streg til Ajax, Erfurt og Young Boys tegner ikke lovende før mødet med et af verdens stærkeste klubhold. Holdet har flere skader, men kun to af disse kan betegnes som stamspillere. Vi håber at både Pierre-Michel Lasogga og Johan Djourou er med for hjemmeholdet – begge er særdeles vigtige for HSV.

Bayern tabte i sidste uge en træningskamp til Karlsruhe – og det endda i noget nær stærkeste opstilling. Det bør man ikke lægge så meget i, men alligevel bør man notere sig, at det er længe siden at Bayern har lammepryglet modstanderen, som de ellers har for vane. Pep må bl.a. se bort fra Mario Götze og den evigtskadede enfant terrible Franck Ribery i fredagens kamp. Disse afbud er mindre vigtige i en vanvittig stærk trup.

Spil på Bundesligaen her

Opstillinger

HSV: Adler – Diekmeier, Djourou, Cleber, Ostrzolek – Kacar, Holtby – N. Müller, Hunt, Ilicevic – Lasogga

Bayern München:  Neuer – Lahm, Javi Martinez, J. Boateng, Alaba – Xabi Alonso, Vidal – Robben, T. Müller, Douglas Costa – Lewandowski

Vi spiller under 3.5 mål til odds 1.62 hos Bet365. Oddsene på Bayern frister bestemt ikke selv om de garanteret vinder, og under 2.5 mål er nok lige i underkanten. Det virker måske en anelse frisk at spille på under 3.5 mål, når de to holds sidste indbyrdes møder har budt på henholdsvis 8-0 og 5-0 til Bayern, men vi tror alligevel at HSV har fået rettet op på tingene. De to hold må alt andet lige være en anelse rustne ovenpå vinterpausen, og selv om Bayern er kæmpefavoritter bør HSV ikke tabe så stort denne gang. Vi kan sagtens se Bayern vinde 2-0 eller 3-0, men den sædvanlige målmaskine har ikke imponeret de sidste par måneder. I flere nemme kampe i december scorede Lewandowski & co. ikke mere end maksimalt to mål. Derudover er Bayern på udebane, hvor holdet ikke har overbevist i den sidste tid – bl.a. med et nederlag til Mönchengladbach i bagagen. Sidst men ikke mindst, så har Bayern kun én enkelt kamp i benene og HSV har hele tre. Det bør være til hjemmeholdets fordel. Måske er Peps tropper en anelse menneskelige alligevel? Vi satser på en lidt mere lige kamp end oddssætterne umiddelbart tror på.

HSV-Bayern München spilles fredag d. 22. januar kl. 20.30 og kan ses direkte på Eurosport Danmark og tyske ARD. Kampen kan også livestreames gratis hos Bet365.

HSV-Bayern München odds

Odds og spilforslag til HSV-Bayern München

Hvis du ikke har adgang til tv-kanalerne Eurosport Danmark og tyske ARD, så husk at Bet365 livestreamer kampen ganske kvit og frit. Læs mere om gratis live streaming.

(Artikelfoto: Claude / Flickr)

Besøg live-kongen Bet365 og få en lækker 100% bonus op til 1000 kr.