Spilforslag: Målfest i spansk Super Cup

Atletico Madrid Barcelona Odds

Onsdag aften spilles første kamp i den spanske Super Cup, og vi tror at Atletico Madrid og FC Barcelona byder op til målfest. De to mandskaber er normalt god for ganske offensiv fodbold, og vi er ret sikre på at de lever op til deres målfarlighed. Vi spiller derfor på minimum tre mål i kampen – rettere betegnet over 2.5 mål.

Atletico Madrid lagde flot fra land i weekendens sæsonpremiere i La Liga. 3-1 ude over Sevilla er ganske godkendt, og holdet virkede superskarpe oppe foran. Diego Costa virker i topform og umiddelbart så man ikke ud til at savne Radamel Falcao, som er taget til Monaco. Den tidligere Barca-spiller David Villa er sikkert også opsat på at vise sine gamle venner, at der stadig er krudt i støvlerne.

Barcelona begyndte sæsonen i endnu mere overbevisende stil. 7-0 hjemme over Levante taler sit eget sprog. Når man er foran 6-0 ved pausen og dernæst har råd til at sætte Neymar og Iniesta på banen, så fortæller det lidt om hvor overlegen man er. Holdet vrimler med målfarlige individualister, og selv om det lykkedes at holde nullet i weekenden, så plejer bagkæden at virke en anelse usikker. Uagtet at 7-0-sejren var på en lidt billig baggrund, så virker det som om at kanonen allerede er indstillet. Puyol er eneste tvivlsomme til kampen.

Spilforslag

Statistikken taler for mange mål i onsdagens opgør. De seneste ti opgør i mellem de to hold er endt med minimum tre mål, og flere af dem i decideret skydetelte. Barcelonas seneste otte Super Cup opgør er desuden også gået over 2.5 mål. Alt taler for at vi får minimum tre mål at se, og vi stikker derfor ud til odds 1.59.

Odds på over 2.5 mål fra udvalgte spiludbydere:

Betfair: 1.59

Nordicbet: 1.55

Tipico: 1.55

Bet365: 1.53

Kampen kan ses direkte på 6’eren på det jævnt sene tidspunkt: kl. 23.00