Spilforslag: Man City lægger ud med sejr

Premier League

Manchester City og Newcastle tager i aften hul på deres Premier League-sæson, og der er ingen tvivl om, at der er lagt op til en svær kamp for Newcastle.

Manchester City har som altid været meget aktive på transfermarkedet, og ind er bl.a. kommet store profiler som Alvaro Negredo, Navas, Fernandinho og Stevan Jovetic. Disse offensive kræfter tilslutter sig den nye mand i trænersædet; Manuel Pellegrini. Træningskampene er forløbet ganske fint, og man har opnået nogle gode resultater imod nogle af de allerbedste hold. Selveste mægtige Bayern tabte man dog knebent til, og der er grund til at tro at de mange nye indkøb vil gøre en god figur.

Anderledes ser det ud for Alan Pardew og Newcastle. Optakten er blevet ødelagt af flere skader til vigtige spillere, og indsatsen på transfermarkedet vidner heller ikke om det store held. Angriberen Remy er pt. eneste navn, og han er skadet og ude til aftenens kamp. The Magpies har ikke slået Manchester City i mere end otte år, og vi tror heller ikke at det kommer til at ske i aften.

Bud på startopstillinger:

Man City:

Hart – Zabaleta – Kompany – Lescott – Clichy – Fernandinho – Touré – Navas – Jovetic – Silva – Dzeko

Newcastle:

Krul – Santon – Coloccini – Taylor – Debuchy – Cabaye – Tioté – Sissoko – Gouffran – Cisse – Ben Arfa

Spilforslag: Manchester City spilles lige på hos Betfair og Bet365 til odds 1.29

Kampen vises på Tv3 – 2 fra klokken 21.00