Spilforslag: Manchester United-Southampton

Liga: Premier League
Kamp: Manchester United-Southampton
Kampstart: Lørdag d. 23. januar kl. 16.00
Spilforslag: 1-tal
Odds: 1.91 hos Unibet
TV: TV3+

Lørdag eftermiddag tager De Røde Djævle fra Manchester United imod Ronald Koemans Southampton i Premier League. Vi tror at hjemmeholdet trækker sig sejrrigt ud af den dyst, og vi spiller derfor 1-tallet til odds 1.91 hos Unibet.

Manchester United har haft en særdeles svingende sæson. Manager Louis van Gaal er under stort pres pga. svingende resultater, og måske ikke mindst fordi mange United-fans ikke bryder sig om hans spillestil. Til trods for den megen kritik vejrer de røde fra Manchester morgenluft pga. nogle vigtige sejre på det seneste. Pilen peger da også i hjemmeholdets retning, hvis man udelukkende ser på formen. Sidste uges heldige sejr på Anfield over Liverpool er med til at tage lidt af presset på den knapt så flyvende hollænder, og en sejr hjemme over Southampton kan for alvor tage United tilbage i topstriden. De Røde Djævle er blot syv point efter Arsenal og Leicester på en del førsteplads, og derfor er intet givet på forhånd selv om kun få tror på at United kan vinde mesterskabet.

Southampton har ikke helt kunne levet op til de to seneste sæsoners flotte spil og placeringer i Premier League. Koemans tropper har også været udsat for et decideret rov fra storklubberne og afløserne har måske ikke helt fundet samme niveau. Southampton blev slået ud af Europa League af de danske mestre fra FC Midtjylland, og det illustrerer vel på ganske fin vis at holdet fra sydkysten ikke tilhører den absolutte top i Premier League. Holdet havde en helt katastrofal slutning på sidste kalenderår med intet mindre end 10 nederlag i 12 kampe, men sejre i de to seneste uger over West Bromwich og Watford har givet lidt luft til det trængte mandskab. Holdet indtager før weekenden en placering som nummer 10 i rækken.

Manchester United har kun Ashley Young som nytilkommen på skadeslisten, så van Gaal kan stille med stort set samme opstilling som i de foregående kampe. Skadeslisten tæller dermed Schweinsteiger, Phil Jones, Antonio Valencia, Luke shaw og Michael Carrick. Southampton må bl.a. undvære uheldige Jay Rodriguez, men heller ikke udeholdet har de store ændringer i truppen i forhold til sidst. Førstemålmand Maarten Stekelenburg er stadig skadet, mens nyindkøbet fra QPR, Charlie Austin, måske er med for gæsterne hvis han bliver en skade kvit.

Spil på Premier League her

Derfor vinder Manchester United

Det er utroligt svært for et udehold at spille på Old Trafford. United har kun lukket fire mål ind i denne sæson på hjemmebane, hvilket er ganske uhørt i hele ti kampe. At det så også har knebet med at score i den anden ende af banen er så noget man også lige skal tage med i regnskabet. Blot tolv mål i 10 hjemmekampe har United scoret på Old Trafford. Vi forventer da heller ikke et festfyrværkeri fra hjemmeholdets side imod Southampton, men en pind eller to kan være rigelig til at vores spil går hjem.

Rooney er (måske) genfødt på ny. Den engelske landsholdslegende har scoret fire mål i de seneste tre kampe (ja ja, mål på straffe tæller også med), og han virker igen til at være en mand med krudt i støvlerne. Det kan godt være lidt svært at score mange mål, når man ligger meget alene på toppen – og det har Rooney gjort i en del kampe i denne sæson. Franske Martial virker til at have slået sig selv fast i startopstillingen, og selv om vi savner mål fra hans side på det seneste, så virker hans form også i klar bedring.

Få risikofrit 200 kr. spil på Arsenal-Chelsea

Southampton er ikke på niveau med Manchester United hvis man ser på de to trupper. Holdet har spillet ganske overbevisende de seneste 2.5 sæsoner, men der er stadig et pænt skridt op til United og de andre fra Big Four. Vi mener at den skal prøves, når man får odds 1.91 på United imod den bløde mellemvare på Old Trafford. Det kan godt være at United har skuffet offensivt i denne sæson, men til gengæld har defensiven været ganske flot kørende – hvis man ser bort fra 3-3-kampen i Newcastle. The Saints ser noget tynde ud i toppen med Pelle på skadeslisten, og det er svært at se hvor målene skal komme fra. Shane Long er okay, men heller ikke bedre end det.

Manchester United-Southampton – mulige opstillinger   

Manchester United: De Gea, Smalling, Blind, Darmian, Borthwick-Jackson, Martial, Herrera, Fellaini, Schneiderlin, Lingaard og Rooney.

Southampton: Forster, Soares, Fonte, Dijk, Bertrand, Targett, Davis, Mane, Wanyama, Ward-Prowse og Long.

Manchester United-Southampton odds fra Unibet

Odds, optakt og spilforslag til Manchester United-Southampton

Spilforslag fra Unibet-eksperterne

Unibets faste ekspertpanel – Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal – diskuterer slaget på Old Trafford i ovenstående videooptakt. Der er lidt delte meninger om kampens udfald.

Manchester United-Southampton spilles lørdag d. 23. januar 2016 kl. 16.00. Kampen kan ses direkte på TV3+.

Interesseret i at spille på Premier League? Unibet leverer varen med masser af odds på verdensbedste liga. Læs vores anmeldelse af Unibet.

(Artikelfoto: .sanden. / Flickr)

Spil for 100 kr. på mobil eller tablet hos Unibet ganske uden risiko