Spilforslag: Masser af mål i München

Bayern odds

Lørdag satser vi på et målrigt lokalopgør mellem Bayern München og Nürnberg i Bundesligaen.

Bayern er kommet planmæssigt fra land, og har i grove træk spadseret sig til to sejre. De har slet ikke spillet sig ud, og man kunne fristes til at spekulere på om de mange verdensstjerner er motiveret til de “mindre” kampe i Bundesligaen. Uanset hvad, så er konkurrencen om at komme på holdet benhård, så alene af den grund, bør der ikke stilles spørgsmålstegn ved motivationen. Sæsonens første kamp imod Borussia på hjemmebane burde de have vundet større, mens udekampen i Frankfurt til sidst blev en anelse mere spændende end nødvendigt. Træner Pep har ingen skader i truppen, og det ser ud til at Götze måske er i spil til en startplads på en helt vanvittig stærk midtbane. Bayern kan i øvrigt tage en imponerende rekord, hvis man ikke taber til Nürnberg. I så fald har holdet spillet 28 Bundesliga-kampe i træk uden nederlag.

Nürnberg er startet med to 2-2 kampe imod henholdsvis Hoffenheim og Hertha Berlin. Klubben fra Bayern har dermed fortsat sin målrige stime fra træningskampene, og det hårdtprøvede forsvar får sit at se til imod et af Europas bedst spillende hold. Nürnberg har faktisk spillet ganske fint i de to første kampe, og det er ikke helt usandsynligt, at de også lige får sat en pind ind bag Neuer. Forsvaret ser til dagens opgør lidt tyndt ud; Antonio er ude med en skade, og Nilsson er yderst tvivlsom.

En af Europas bedste offensiver møder et haltende forsvar, og vi kan ikke se hvordan Bayern kan gå fra banen uden at score en 3-4 kasser. De tre seneste tilsvarende kampe er endt henholdsvis 4-0, 4-0 og 3-0, og Nürnberg har ikke vundet i München i 21 år. Vi synes at over 2.5 mål er et ganske fint spil, og tager imod 1.32 hos Nordicbet. Det er ikke et odds man bliver hovedrig af, men vi vurderer, at det er lørdagens bedste bud på en banker.

Bud på startopstillinger:

FC Bayern:

Neuer – Lahm – van Buyten – Dante – Alaba – Schweinsteiger – Robben – Müller – Thiago – Ribery – Mandzukic

Nürnberg:

Schäfer – Pinola – Pogatetz – Nilsson – Feulner – Balitsch – Stark – Drmic – Mak – Kioyotake – Ginczek

Kampen begynder kl. 15.30 og kan ses direkte på Eurosport 2.