Spilforslag: Real Madrid vinder

Real Madrid odds

Real Madrid skal i aften forsøge at hente sæsonens første udesejr i La Liga, når holdet møder Granada, og vi tror at det lykkes.

Granada lagde ud med en flot 2-1-sejr i Osasuna, og det er derfor et mandskab med selvtillid, der i aften tager imod selveste kongeklubben fra Madrid. Der er dog ikke de store forventninger til at Granada går en stor sæson i møde. Et hav af udskiftninger i truppen hen over sommeren, og en række nye spillere af særdeles blandet kvalitet skal forsøge at holde Granada i den bedste række. Til aftenens kamp må holdet undvære kaptajn Diego Mainz og rutinerende Aranda i front. Profilen Guilherme Siqueira er stadig ude pga. transferrygter, som sender ham til Liverpool.

Real Madrid lagde ud med at vinde 2-1 hjemme over Malaga i en kamp, der viste at madrilenerne skal have mere fokus på det defensive, hvis man skal følge med Barcelona i år. Offensiven er som altid et sandt fyrværkeri, og det nye stjerneskud Isco ser ud til at være et stærkt indkøb. Både Da Maria og Kaka får svært ved at opnå spilletid på en superstærk midtbane. Ancelotti har til aftenens kamp ikke være tvunget til de store ændringer. En småskadet Khedira ser ud til at blive byttet ud med Casemiro, men ellers ligner holdet det, der åbnede sæsonen med en sejr. Dvs. at man fortsat holder Casillas på bænken, og formodentligt lægger således ud:

Lopez – Carvajal – Pepe – Ramos – Marcelo – Casemiro – Modric – Isco – ôzil – Ronaldo – Benzema

Vi tror at at Real Madrid bliver en kende for stærke for Granada. Real Madrid har knust al modstand i optakten, og det vel at mærke imod stærke internationale modstandere. Granada har hutlet sig igennem træningskampe imod blandet modstand, og bør slet ikke være i gear til at give et særdeles stærkt Madrid-hold problemer. Vi lægger ikke så meget i resultaterne i første runde, og tror at Real vinder forholdsvist nemt.

Vi spiller Real Madrid lige på til odds 1.40 på Betfair. Der er kampstart kl. 21.00, og kampen vises på Canal 9.