Spilforslag: Red Bull Salzburg – Basel

Spilforslag til Red Bull Salzburg - Basel
• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Liga: Europa League
Kamp: Red Bull Salzburg – Basel
Kampstart: Torsdag d. 20. marts kl. 21.05
Spilforslag: Hjemmesejr til Red Bull Salzburg
Odds: 1.77 hos Bet25 / 1.45 hos Bet365
TV: Canal 8

Vi er nået til returopgørene i Europa Leagues ottendedelsfinaler, og østrigske Red Bull Salzburg tager imod schweiziske Basel. Man skulle mene, at schweizisk fodbold er langt stærkere end østrigsk, og det er det nok også, men lige i dette tilfælde er der byttet om på styrkeforholdet. Hjemmeholdet Salzburg bør kunne slå et svagere Basel-hold.

Red Bull Salzburg har haft en glimrende sæson. Den hjemlige liga føres suverænt med 27 point ned til nærmeste forfølger, og i Europa League er modstanderne lagt ned på stribe. Mest overbevisende var ydmygelsen af Ajax, som blev sendt ud med 1-6 samlet. Hjemmeholdet har vundet de seneste 14 hjemmekampe, og flere af dem særdeles overbevisende. Specielt i Europa League-kampene har man vist stor styrke. Zalgiris (5-0), Elfsborg (4-0), Standard Liege (2-1), Esbjerg (3-0) og Ajax (3-1) taler for sig selv. Før sæsonen slog man tilmed mægtige Bayern München i en træningskamp, så der er virkelig tale om et hold med kvalitet.

Basel fører også sin hjemlige række – dog knapt så overlegent som de røde tyre fra Salzburg. Basel lever stadig højt på nogle relativt pæne præstationer i europæisk fodbold, og på papiret ser det ganske fornuftigt ud for schweizerne. Holdet slog mægtige Chelsea i to kampe i efteråret, men formåede ikke at gå videre fra Champions League-gruppespillet trods en række gode indsatser. I Europa Leagues 1/16-delsfinaler slog man et upåagtet israelsk hold med 3-0 samlet.

På papiret virker kampen forholdsvis jævnbyrdig, men hvis vi ser på de to holds øjeblikkelige form indikerer det et markant plus til hjemmeholdet. Ajax Amsterdam blev sat grundigt til vægs, og Salzburg er rigtigt godt kørende pt. Superangriberen Soriano bomber kasser på samlebånd, og vi kan ikke se Basels ellers fornuftige defensiv holde stand igen. Ser man bort fra holdenes første møde i Basel som endte 0-0, så har Salzburg vundet ikke mindre end 21 ud af de seneste 25 spillede kampe. Det første opgør var meget åbent og kunne være gået til begge sider, og overraskende var det, at selv på hjemmebane formåede Basel ikke at gøre en bedre figur. Hjemmebanefordelen tæller også stort i Salzburgs favør. De er brølstærke hjemme, og Basel er tilsvarende halvsløje på udebane. Det virker lidt som om de enkelte gode resultater i efterårets Champions League-turnering er lagt på hylden.

De fleste spiludbydere ligger i omegnen 1.40 – 1.45 på hjemmeholdet. Vi spiller hovedparten af vores indsats hos Bet365 til odds 1.45 – og sætter maksimumsindsatsen 250 kr. hos Bet25, som kører med forhøjede “MOMS-odds” på netop Red Bull Salzburg. Hos Bet25 får man vanvittige odds 1.77, som virkelig giver værdien på Red Bull vinger.

Læs vores anmeldelse af Bet365.

• Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder • Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS • Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk