Spilforslag til engelsk fodbold

To spilforslag til weekendens kampe i engelsk fodbold

Det er en stor fodboldweekend, hvor der naturligvis er stor fokus på New Firm-opgøret i Parken. Der bliver selvfølgelig også spillet fodbold andre steder i Europa, og Brian Laudrup har fundet to gode fiduser i engelsk fodbold. Søndag eftermiddag tager Liverpool imod Blackburn i den traditionsrige FA Cup, og mandag aften er der lagt op til drama når Manchester United og Arsenal tørner sammen. Eksperttipperen fra Unibet er klar med spilforslag til de to kvartfinaler.

Liverpool – Blackburn Rovers

Brian Laudrup: “Selvom Champions League ikke er helt uden for rækkevidde, er det i FA Cuppen, at Liverpool har den bedste chance for at opnå succes i denne sæson, nu hvor holdet også er ude af Europa League. Ganske vist har denne sæsons udgave været rig på overraskelser, men jeg tror ikke der kommer en her. Blackburn har ganske vist slået både Stoke og Swansea undervejs, men det var begge gange på hjemmebane og på Anfield kommer de op mod et topmotiveret Liverpool-hold, der oven i købet er inde i en fin stime, hvis man ser bort fra nederlaget i Istanbul. Naturligvis vil Blackburn spille deres chance, for de ligger midt i Championship uden mulighed for rigtigt at nå noget som helst. Men grunden til, at de ligger der skyldes primært en meget ringe statistik på fremmed græs. Og jeg har svært at se, hvordan de på Anfield skal kunne udrette noget mod Liverpool. Tværtimod tror jeg, at vi får en sikker hjemmesejr i denne kvartfinale.”

Spilforslag: (0-1) 1 – 1.78

FA Cup-kvartfinale og traditionsopgør i engelsk fodbold

Se også spiludbyderens ekspertpanel give deres bud på kampen i Liverpool.

Liverpool – Blackburn Rovers spilles søndag d. 8. marts kl. 17.00 og kan ses direkte på 6’eren.

 

Manchester United – Arsenal

Brain Laudrup: “FA Cuppen ubestridte højdepunkt indtil videre. Og begge mandskabers eneste reelle chance for at vinde et trofæ i denne sæson. Så i grunden er den en slags ”finale-inden-finalen”, og det kan ikke undgå at påvirke spillerne. Manchester United spiller ikke godt, men vinder alligevel. Arsenal spiller ofte godt, men har nogle udfald – som f.eks. mod Monaco – hvor det hele bare sejler rundt. Med to erfarne trænere på sidelinjen, tror jeg godt vi kan regne med, at begge holds taktiske oplæg til kampen, er meget klart definerede. Så er det bare et spørgsmål om, hvorvidt spillerne kan omsætte det på banen. Kampens vigtighed taget i betragtning, tror jeg på en kamp, der meget hurtigt kan blive taktisk låst og hvor det vil være op til individualisterne, at skabe noget. Og jeg vil slet ikke blive overrasket, hvis denne ”skat-match” mellem to store trænerhjerner, ender i en helt ny kamp på Emirates, fordi begge taktikere for alt i verden vil undgå at tabe her.”

Spilforslag: X – 3.45

Brag i engelsk fodbold; Manchester United møder Arsenal

Eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal er også klar med optakt og spilforslag til et af de største opgør i engelsk fodbold.

Manchester United – Arsenal spilles mandag d. 9. marts kl. 20.45, og også denne kamp vises direkte på 6’eren.

 

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs om Unibets velkomstbonus på 1.000 kr.

Bliv kunde og få gratis spil på mobilen

Opret konto hos Unibet og oplev markedets største udvalg af tilbud