Spilforslag til søndagens tre lokalopgør

Søndag er der lokalopgør mellem Dortmund og Schalke 04 på Signal Iduna Park i Dortmund

Søndagen byder på op til flere interessante lokalopgør i de europæiske fodboldligaer. Borussia Dortmund-Schalke 04 er med afstand det største lokalopgør i Bundesligaen, og selv om Schalke pt. ikke er på samme niveaus som Dortmund er det et traditionelt hadeopgør uden sidestykke i tysk fodbold. På Emirates Stadium i London tager Arsenal imod Tottenham i et klassisk Nordlondon-derby, som bl.a. får dansk deltagelse i form af Christian Eriksen. Endelig sluttes en begivenhedsrig fodboldsøndag af i mere hjemlige omgivelser på Brøndby Stadion, når det efterhånden traditionsrige lokalopgør New Firm løber af stablen. Unibets eksperttipper Brian Laudrup er klar med spilforslag til de tre lokalopgør.

Landsholdslegendens bud på tre lokalopgør:

Borussia Dortmund-Schalke 04

Dortmund-Schalke 04 lokalopgør odds fra Unibet
Brian Laudrup: “Das Revierderby er en af de største kampe i tysk fodbold. I sidste sæson vandt Dortmund en overbevisende 3-0-sejr hjemme – og det var i en sæson, hvor holdet virkede langt svagere, end det er tilfældet nu. BVB har scoret 32 gange i ligaen og har en angrebsmaskine, der kun et mål dårligere end Bayern Münchens. Schalke mangler Johannes Geis på den defensive midtbane og anfører Benedikt Höwedes med en brækket finger, så hvordan et defensivt svækket Schalke-mandskab skal bære sig ad med at dæmme op for ustyrlige Aubameyang, Mhkitaryan og Reus, kan jeg ikke rigtig se. Schalke skaber slet ikke så meget frem ad banen som lokalrivalerne og jeg tror, at de kan risikere at blive kørt over af de sort/gule.”

Spilforslag: Dortmund vinder & Over 2,5 mål – 1.57

Dortmund-Schalke 04 spilles søndag d. 8. november kl. 15.30 og kan ses direkte på Eurosport Danmark eller live-streames hos Unibet.

Spil på Dortmund-Schalke 04 her

Arsenal-Tottenham

Arsenal-Tottenham -odds på lokalopgør i London fra Unibet
Brian Laudrup: “Det klassiske derby i Nordlondon, mellem to hold der begge har været på hårde opgaver i Europa i ugens løb, om end Arsenal nok er mest rundtossede efter deres tur til München. Under alle omstændigheder har begge mandskaber brugt masser af kræfter op til denne kamp og det kan godt gå hen og spille en rolle, jo længere vi kommer i kampen. Arsenal har jo stadig en hulens masse skadede spillere, så Wenger er nødt til at trække på de tilbageværende stamkræfter indtil spillere som Oxlade-Chamberlain, Wilshere, Walcott m.fl. er tilbage. Tottenham har fået gang i Harry Kane igen og med Christian Eriksen som igangsætter, skal Spurs næppe have alt for mange chancer forærende, før det går det galt. Med tanke på, at stamkræfterne hos begge hold var i kamp midt på ugen – og at dette derby altid er fysisk krævende – tror jeg godt, at det kan gå ud over koncentrationen i anden halvleg. Og at der derfor falder mål i de sidste 45 minutter.”

Spilforslag: Over 1,5 mål i 2.halvleg – 1.75

Arsenal-Tottenham spilles søndag d. 8. november kl. 17.00 og kan se direkte på TV3 Sport 2.

Spil på Arsenal-Tottenham her

Brøndby-FC København

Odds på lokalopgør mellem Brøndby og FC København fra Unibet
Brian Laudrup: “Et Københavnerderby, der smager lidt af de gode gamle dage. For denne søndag er det ikke ”bare” et derby, men også et topopgør i Superligaen. Holdenes sidste møde er heldigvis i frisk erindring, og den kamp var som bekendt meget fysisk betonet og der var mere spænding, end der var godt spil. Jeg tror, at i kan se frem til et scenario, der i grunden vil ligne denne kamp meget. Godt nok har begge hold skarpe angribere, men som vi så for nogle uger, har holdene også de værktøjer, der gør, at man gensidigt neutraliserer hinandens offensiver. Så selvom målscorerne synes at stå i kø på begge sider, tror jeg bare at vi kommer til at se endnu et taktisk præget derby, hvor fysikken kommer i fokus og hvor det bliver småt med de store chancer. Det skal nok blive spændende; jeg tvivler bare på, at det også bliver målrigt.”

Spilforslag: Under 2,5 mål – 1.70

Brøndby-FC København spilles søndag d. 8. november kl. 18.00 og kan ses direkte på TV3+.

Spil på Brøndby-FC København her

Den populære spiludbyder Unibet er naturligvis også klar med en lækker lille promo på Super Sunday. Gæt resultatet af Feyenoord-Ajax, Arsenal-Tottenham og Brøndby-FC København, og vind 500 kr. ekstra hvis din kupon går hjem. Læs mere om kampagnen her.

(Artikelfoto: Peter F. / Flickr)

Få Brian Laudrups spiltips direkte på din mobil hver eneste weekend