Spilforslag: Werder Bremen-Hertha Berlin

Optakt og spilforslag til Werder Bremen-Hertha Berlin

Liga: Bundesligaen
Kamp: Werder Bremen-Hertha Berlin
Kampstart: Lørdag d. 29. april kl. 15.30
Spilforslag: Werder Bremen vinder (1-tal)
Odds: 2.00 hos Betfair
TV: Gratis live streaming hos Unibet

Lørdag eftermiddag ruller bolden igen i Bundesligaen, når Bundesligaens mest formstærke hold, Werder Bremen, tager imod Hertha Berlin hjemme på Weserstadion. Vi varmer op til kampen Werder Bremen-Hertha Berlin med optakt og et spilforslag.

Werder Bremen har gennemgået en sand forvandling efter vinterpausen, og holdet er Bundesligaens mest formstærke i rückrunden (Werder fører klart tabellen for de seneste ti kampe). Patriotiske danskere vil naturligvis spekulere i, at det hænger sammen med Thomas Delaneys ankomst til klubben i vinterpausen, men danskeren er blot én af mange positive faktorer for Alexander Nouris tropper.

Bremen har ikke tabt en Bundesliga-kamp i ti kampe (otte sejre og to uafgjorte), og hvor holdet før var i store nedrykningsproblemer er man nu blot to point fra kvalifikation til Europa League. Lørdagens modstander Hertha Berlin ligger med fire point mere end WB på en aktuel Europa League-plads, så kampen har vital indflydelse på hvem, der stikker afsted med de eftertragtede pladser. Der resterer blot fire kampe igen i årets Bundesliga, så selvfølgelig skal hjemmeholdet jagte chancen for europæisk bold imod et hold, der har set bedre dage.

Hertha Berlin er på ingen måde i samme form som Werder. Fire sejre i 10 kampe er det blevet til, og det er formentlig ikke godt nok, hvis man skal kunne holde Freiburg, Bremen, Köln og Frankfurt bag sig. Holdet scorer alt for få mål, og så hjælper det ikke meget at defensiven er en af ligaens bedre. Specielt på udebane kniber det for hovedstadsklubben. Blot to sejre er det blevet til, og med yderligere tre uafgjorte og hele ti nederlag imponerer holdet på ingen måde. Denne dårlige udebanestatistik placerer Hertha som ligaens tredjedårligste udehold, og da man samtidig har tabt de seneste otte af slagsen kan man nok fornemme, at Hertha BSC er mere trygge hjemme på det olympiske stadion.

Werder melder om positiv tilgang efter skader i form af Thomas Delaney, Niklas Moisander og Serge Gnabry (anden-topscorer med ti mål). Alle tre er i startopstillingen når de er skadesfrie, og det bliver spændende at se hvor mange af dem der er med i mod Hertha. Derudover er Zlatko Junuzovic også med igen efter karantæne. Veteranangriberen Claudio Pizarro ser derimod ikke ud til at være med, men han har også blot haft en rolle som indhopper i en rum tid.

Hos Hertha Berlin er der ikke nogen positive nyheder på holdkortet. Holdet må undvære John Anthony Brooks, Niklas Stark, Mitchell Weiser, Fabian Lustenberger, Valentin Stocker og Julian Scheiber.

Werder Bremen-Hertha Berlin odds fra Betfair Sportsbook

Vi tror at Bremen fortsætter sin utrolige forvandling. Topscorer Max Kruse er helt oppe i gear pt. med syv mål i fem kampe. Hjemmeholdet har gang i en flot stime hjemme på Weserstadion med sejre over RB Leipzig, Schalke 04 og ikke mindst hademodstanderen HSV. Hertha har ikke spillet godt på det seneste, men det bliver alligevel ikke en walk-over for Bremen. Oddsene var tidligere på ugen oppe at runde 2.15, men vi synes stadig at 2.00 er ganske flot betaling for en Werder-sejr. Flere spiludbydere er helt nede i 1.90, så 2.00 fra Betfair Sportsbook bør forsøges. Unibet og Bet365 følger trop med blot 1.94 og 1.91.

Du kan følge kampen Werder Bremen-Hertha Berlin lørdag d. 29. april kl. 15.30 hos både Unibet og Bet365. Begge spiludbydere livestreamer kampen ganske gratis.

Husk at Betfair lige nu giver dig en flot velkomstbonus på 2.000 kr. med ganske fine gennemspilskrav. Læs alt om bonussen her.

(Artikelfoto: Oddsfan.dk)

Gratis livestreaming af Bundesligaen, Serie A, La Liga og Ligue 1