Spilforslag: West Bromwich Albion-West Ham

I FA Cuppen mødes West Bromwich og West Ham

Liga: FA Cup
Kamp: West Bromwich-West Ham
Kampstart: Lørdag d. 14. februar kl. 13.45
Spilforslag: under 2.5 mål
Odds: 1.82 hos Unibet
TV: 6’eren

Weekenden byder på en masse FA Cup-fodbold, når 1/8-delsfinalerne i den traditionsrige cup-turnering spilles med de resterende 16 hold. Lørdag eftermiddag lægger Premier League-mandskaberne West Bromwich Albion og West Ham ud på The Hawthorns. Vi varmer op med en lille optakt og et spilforslag.

West Bromwich frister en placering i den nedre del af Premier League, og holdet har stadig en pæn risiko for at ryge ud af ligaen. En forfærdelig periode før jul sendte holdet på katastrofekurs, men på det seneste er det gået ganske godkendt. Med kun et enkelt nederlag i de seneste otte kampe er der derfor tale om et hold i forbedring. Manager Pulis kører efter et stramt defensivt koncept, og det ser pt. ud til at virke ganske fint.

West Ham er lige som dagens modstander inde i en godkendt stime. Holdet er ikke flyvende som i begyndelsen af sæsonen, men The Hammers holder stadig fast i toppen af tabellen og indtager en flot 8. plads. Spillet er ikke bygget på lækre pasninger og boldbesiddelse, men derimod fysik, lange afleveringer og klinisk effektivitet oppe foran. Holdet fra Østlondon har dog i denne uge fået Andy Carroll skadet for resten af sæsonen, så der er grund til dybe panderynker for Sam Allardyce. Holdet scorer ikke mål som i første del af sæsonen og specielt Sakho er ikke i sin bedste form lige nu.

West Browmwich må til dagens kamp undvære Darren Fletcher som er cup-tied. Der er tvivl om både angriber Victor Anichebe og målmand Boaz Myhill. Alt i alt ikke de store ændringer, men heller ikke noget udpræget luksusproblem for manager Tony Pulis.

West Ham må som sagt undvære Andy Carroll, men til gengæld er midtbanespillerne Kevin Nolan og Mark Noble tilbage efter at have været ude i sidste uges kamp imod Southampton. Tabet af store Carroll i front kan betyde, at holdet nu må indstille sig på lidt færre lange og høje afleveringer inde i feltet, og ansvaret for målene ligger nu på skuldrene af Sakho, Valencia og genfødte Downing.

Ingen af de to hold scorer specielt mange mål, og vi har svært ved at se nogen af holdene score mere end en enkelt pind i dag. Begge hold satser benhårdt på FA Cuppen, og vi kan forvente de to absolut bedste mandskaber i dag. West Ham vil nok gå lidt forsigtigt ind til kampen, og bl.a. satse på dødbolde. The Hammers har et af de på papiret bedste forsvar i Premier League og har faktisk lukket femte-færrest mål ind i sæsonen. I tilfælde af uafgjort vil der blive spillet en ekstra kamp på Upton Park, og det er slet ikke noget katastrofalt scenario for The Hammers.

Sidst de to hold mødtes var 1. januar, og der blev resultatet 1-1 i en meget lige kamp. Vi forventer samme scenario i dag og satser på en målfattig affære. Under 2.5 mål til odds 1.82 hos Unibet er budet herfra. Held og lykke til dem der følger.

West Bromwich-West Ham spilles lørdag d. 14. febriuar kl. 13.45 og kan ses direkte på 6’eren.

 

Video-optakt til West Bromwich-West Ham

Unibet-eksperterne Mikkel Bischoff, Per Marxen og Anders Sigdal er klar med optakt og spilforslag til dagens FA Cup-kamp på the Hawthorns. De tre eksperter er enige om, at det bliver en tæt kamp, og Mikkel Bischoff anbefaler tilmed også et spil på en målfattig affære.

Læs vores anmeldelse af Unibet

Læs alt om Unibets velkomstbonus

Opret konto og få gratis spil på mobilen

Lige nu: Besøg Unibet og få lækker velkomstpakke med bonus