Spiller Nicklas Bendtner i Wolfsburg efter vinterpausen?

Spil på hvor Nicklas Bendtner fortsætter karrieren. Danske Spil er ude med odds

Nicklas Bendtner har levet en omskiftelig tilværelse de seneste mange sæsoner, og denne er ikke en undtagelse. På trods af at danskeren scorede et mål i en træningskamp så sent som igår, så går de seneste meldinger fra folkevognsklubben på, at danskeren forlader klubben i dette transfervindue. Hvor skal den højt-profilerede danske angriber hen? Danske Spil har sat odds på Bendtners næste destination.

Skal Nicklas Bendtner til FCK?

Spillet fra Danske Spil indeholder den mulighed at han bliver i Wolfsburg, og det er der faktisk en pæn chance for. Dels løber angriberen rundt med et prisskilt på op til 3 mio. Euro – altså over 22 mio. kr. og det er en høj pris for en spiller, der ikke har præsteret kontinuerligt i flere sæsoner. Superliga-klubben FCK er blandt favoritterne til at overtage den fortabte søn, og det virker også plausibelt, at Bendtner kunne finde på at genrejse karrieren i en dansk klub i trygge rammer med fast spilletid. Det der ikke tæller for den transfer, er Bendtners lettere ublu lønkrav. Næstfavoritten til at blive danskerens næste klub er Premier League-klubben Sunderland. Nicklas Bendtner har faktisk haft pænt med succes i den nordengelske klub før, men perioden ligger næsten fem år tilbage og manageren hedder ikke længere Steve Bruce. I dag er det Sam Allardyce der styrer slagets gang på Stadium of Light, og det er tvivlsomt, om han er lige så begejstret for danskeren som sin forgænger.

Flere fodboldeksperter påpeger, at det snart er på tide at danskeren finder en klub på et niveau, hvor han kan være med. Problemet for Nicklas Bendtner har indtil videre været, at da han slog igennem var det på første klasse med Arsenal i Premier League og til dels også Champions League. Der er ingen top-5 klubber i de fem bedste europæiske ligaer, der i dag finder Bendtner interessant, så det problem har egentlig løst sig selv – uanset hvad danskeren tror om egne evner. En klub midt i tabellen i Premier League eller måske i toppen af The Championship virker som en oplagt løsning for danskeren, der også skal forholde sig til at han ikke passer ind i alle spilsystemer. I det lys virker Crystal Palace og Aston Villa som bedre bud – omvendt vil en nedrykningskandidat måske også stille sig kritisk overfor at få en luksusspiller som Bendtner i stalden. Spillet på Nicklas Bendtners klub pr. 5. februar tegner derfor til at være en åben affære. Måske man bare skulle sætte sine penge på at han bliver i Wolsburg til odds 2.55, og håbe at han følger gårsdagens scoring op i de kommende træningskampe?

Spil på Bendtners næste klub her

Spil på hvor Nicklas Bendtner fortsætter karrieren

(Artikelfoto: Wolfsburg/Twitter)

Spil på hvor den danske landsholdslegende fortsætter karrieren her