Spiltip: Brian Laudrup tror på FCK-sejr i Brøndby

Brian Laudrup tror på FCK-sejr i Brøndby

Landsholdslegenden Brian Laudrup giver hver uge tips til weekendens tre bedste spil. Denne uge er ingen undtagelse, og der er bestemt lagt op til nogle skråsikre bud fra manden med fodboldverdenens lækreste hår. Brian Laudrup tror bl.a. på at løverne fra FCK slår Brøndby i fjendens hule i det traditionsrige New Firm-opgør.

Tottenham  – Manchester City

Odds på Tottenham - Manchester City fra Unibet

City virker som om de har lagt den dårlige oplevelse med Juventus bag sig og nu er slået ind på vindersporet igen. Det er dårlig nyt for Tottenham, der bestemt ikke har gode erfaringer med The Citizens. De har tabt de seneste fire indbyrdes opgør og jeg tror da heller ikke, at de skal være synderligt optimistiske denne gang. Hvor de kun satsede halvhjertet på Capital One Cuppen (selvom modstanderen var Arsenal), sendte City det meste af A-kæden på banen, da de rullede nådesløst hen over Sunderland. Selvom Tottenham i grunden ikke har lukket så mange mål ind, virker den stadig ikke overbevisende – og det bliver et problem, når Citys frygtindgydende offensiv kommer på besøg. Tottenham har det traditionelt svært mod Top 3-holdene og denne kamp bliver ingen undtagelse.

Spilforslag: 2 – 1.95

Tottenham – Man City spilles lørdag d. 26. september kl. 13.45 og kan ses direkte på 6’eren.

Spil på Tottenham – Manchester City her

Leicester City – Arsenal

Odds på Leicester - Arsenal fra Unibet

Leicesters Comeback-Konger mod et Arsenal-hold, der fik smilet tilbage efter sejren over Tottenham. Og selvom Arsenal historisk har krammet på The Foxes, må man tage hatten af for den måde, som Leicester er startet i denne sæson, hvor truende nederlag er vendt til sejre eller i det mindste uafgjort. Så selvom Arsenal er favoritter på papiret, er Leicester lige nu så en giftig en modstander, at alle hold bør have stor respekt for dem. Et hold med spillere, der har så stor selvtillid som Leicester har for tiden, kan vokse ud over sig selv og få resultater, som ingen regner med. Derfor kunne der godt lure (endnu) en lille overraskelse i denne kamp. Bekymringen hos Leicester må ligge mest i, at de har svært ved at lukke af og at Kasper Schmeichel som regel må hente bolden ud af netmaskerne i løbet af kampen. Men Leicester giver aldrig op, så jeg tror vi kan se frem til en livlig forestilling, hvor der bliver scoret i begge ender.

Spilforslag: Begge hold scorer – 1.59

Leicester – Arsenal spilles lørdag d. 26. september kl. 16.00. Kampen kan desværre ikke ses direktepå nogen danske tv-kanaler.

Spil på Leicester – Arsenal her

Brøndby – FC København

Odds på Brøndby - Fc København fra Unibet

Et Københavnerderby, der smager lidt af de gode gamle dage. I hvert fald lader det umiddelbart til, at dette opgør bliver et tæt af slagsen. FCK virker til at være kommet tilbage på sporet og kan se frem til en varm modtagelse på Brøndby Stadion. Men uanset hvor meget larm hjemmeholdets publikum kan lave, tror jeg, at det bliver mere end svært for Brøndby at vinde denne kamp. Ikke kun fordi holdet lige er blevet skilt ad i Aalborg, men også fordi det virker som om, at FCK har fået skik på tropperne og nu kan levere professionelt arbejde hver gang. I det, der helt sikkert bliver en tæt kamp, giver jeg lige et par procent mere til Løverne, så hvis denne kamp får en vinder, bliver det dem.

Spilforslag: 2 DNB (Indsatsen tilbage ved uafgjort)  – 1.58

Husk at spiludbyderen Unibet er klar med boostede odds på opgøret mellem Brøndby og FC København. Læs mere om dette tilbud her. New Firm mellem Brøndby og FC København spilles søndag d. 27. september kl. 13.00 og kan ses direkte på TV3+.

Spil på Brøndby – FC København her

Få boostede odds på New Firm mellem Brøndby IF og FC København